in

Mănânci cât vrei, dar slăbești! iată cum poți consuma adevărate bombe calorice fără să te îngrași

Dacă vrei să slăbești sau ești într-o dietă de detoxifiere, nu trebuie să te înfometezi, ci doar să combini inteligent sortimentele de mâncarea sau alimentele. Sau mai bine zis, să știi când trebuie să le mănânci pe fiecare, dimineața sau seara, astfel încât silueta ta să rămână suplă, iar digestia să funcționeze la capacitate maximă. Nu trebuie să renunți la mâncărurile tale preferate pentru asta, ci doar să știi când să le consumi!

Ciocolată neagră- dimineața

Câteva pătrățele de ciocolată neagră la micul dejun îți vor da antioxidanții de care ai nevoie pentru a continua ziua și pentru a rezista stresului. E bună pentru inimă și previne îmbătrânirea tenului. Dacă o consumi excesiv însă, ea nu va face decât să permită acumularea depozitelor de grăsime, iar asta va da peste cap dieta ta.

Carne – la prânz și seara

Carnea este o sursă bună de fier, furnizând oxigen celulelor și organelor corpului. Consumată la prânz, reduce oboseala și stresul. Cât despre seara, este indicat să o consumați moderat. Ea are nevoie de 5 ore pentru a fi digerată, așa că ori mutați cina puțin mai devreme, ca și oră, ori renunțați la carne seara, pentru că poate afecta sistemul digestiv.

Nuci – prânz și cină

A mânca un pumn de nuci la prânz îți va da aportul necesar de Omega 3 și acizi grași. Mențin tonusul vaselor de sânge și reglează circulația sângelui. Nucile au multe calorii, așa că a le consuma seara nu este indicat, pentru că vor conduce la un singur lucru: îngrășare.

Paste- dimineața, prânz și seara

Pastele integrale sunt bogate în fibre, ceea ce ajută la detoxifierea organismului. Și faptul că au un indice glicemic scăzut, le face potrivite pentru diabetici. Combinate cu carne, pastele sunt un fel de mâncare destul de bogat în calorii. Pentru cină, ar fi mai bine să consumați alimente care sunt bogate în nutrienți, dar scăzute în calorii.

Roșii

Acizii organici din roșii facilitează procesul digestiv și reglează funcțiile pancreasului. Pot fi consumate și dimineața, în aceste condiții. Cât despre cină, este mai bine să le evitați, pentru că pot duce la balonarea stomacului și la insomnie, datorită acizilor pe care le conțin, scrie elli.ro.

CITEȘTE ȘI:

Consumul semințelor de pepene roșu îți purifică organismul. Rezultatul te va șoca!

De ce apar vânătăile și când e cazul să mergeți la medic din cauza lor

Topul fructelor și legumelor care conțin cele mai multe pesticide

Psihologul Maria Verdi: “Nu banii îi vor aduce siguranţă copilului, ci timpul de calitate petrecut cu el”

Acad. Prof. Dr. Leon Dănăilă, românul inclus alături de Einstein în TOP 500 GENII ale secolului XXI

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ghidul turistic care te învață italiana prin gesturi – VIDEO

Basilicagoiano, torturat și ucis pentru că nu plătea chiria, patru români arestaţi