in

A mâncat doar trei mere pe zi timp de 8 luni. O poveste șocantă

Această fată splendidă cu ochi albaștri se numește Victoire Maçon Dauxerre și într-un timp lucra ca model. Mai exact, făcea munca la care visase dintotdeauna dar care a ajuns să-i distrugă viața. Pentru că visul său a trimis-o direct în brațele anorexiei. Nu se simțea la înălțime, nu se simțea frumoasă și astfel se răzbuna pe corpul său care continua să slăbească la nesfârșit.

Având în vedere că a mâncat numai mere – trei pe zi – după opt luni este un miracol că încă mai e în viață. Dar chiar mânca numai mere? Da, cu excepția unor rare ocazii în care își permitea puțin pește sau carne.

Într-un interviu acordat agenției AFP, Maçon a declarat că ”impunerea unui corp bolnav ca ideal de frumusețe este o adevărată crimă”. Tânăra și-a dat seama că prețul plătit pentru defilarea pe podium nu merita deloc. ”Aveam pulsul excesiv de slab, îmi cădea părul, aveam osteoporoză și trăiam fără reguli. Când îți vezi fața că ți se colorează în verde, îți dai seama rapid că ai o problemă”, a povestit.

Și acum? Acum vrea să denunțe totul pentru a evita ca alte fete să ajungă în aceeași situație. În ciuda ajutorului furnizat de noi legi precum cea franceză, care interzice agențiilor să angajeze modele prea slabe, încă rămân multe de făcut. Astăzi fata a ieșit din coșmarul său și se simte bine: este foarte slabă, poartă mărimea 38, dar oricum are 7 kg în plus față de atunci când defila (acum cântărește 54 de kg). A scris cartea ”Niciodată prea slabă. Jurnalul unui top-model” în care povestește dramele acelei lumi. Nu, viața nu se poate irosi așa. Ea a înțeles acest lucru. Și acum e bine să-l înțeleagă și alții.

CITEȘTE ȘI:

Facem zilnic acest lucru, dar poate fi deosebit de periculos. Alarma care înspăimântă întreaga lume

Încearcă dieta cu înghețată! Durează doar patru zile și te ajută să slăbești incredibil de mult

Siluetă ca la 20 de ani? Consumi pepene verde și, într-o săptămână, pierzi din greutate fără efort

Deschide ochii, ridică-te din pat și bea imediat această băutură. În 10 zile kilogramele în plus vor dispărea

Ce să faceți înainte de culcare ca să nu mai sforăiți. Rezultate garantate

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Decizie importantă pentru românii din diaspora: rămâi șomer într-un stat UE, primești ajutor de șomaj

Tinerii din Italia au chef de muncă? Povestea unui întreprinzător : «Să nu mai aud de șomajul tinerilor»