in

Încearcă dieta cu înghețată! Durează doar patru zile și te ajută să slăbești incredibil de mult

Să pierzi în greutate, aceasta este mantra pe care o repeți în continuu de zile întregi. Să spunem luni… Ok, dar nici măcar nu te-ai gândit să ții o dietă, să mergi la sală, să faci ceva pentru silueta ta. Însă această dietă pe care ți-o propunem, suntem siguri, îți va plăcea. Și vei dori să o încerci. Mai ales pentru că durează numai 4 zile.

Dieta în chestiune, care vine de la Los Angeles, prevede consumul a 1000-1200 de calorii pe zi. Ți se pare o nebunie? Nu e. Acest regim alimentar este susținut de un adevărat guru al dietelor și fitnessului, Guru Jagat.

Din punctul său de vedere, fiecare masă ar trebui să conțină o porție de grăsimi lichide astfel încât corpul nostru să poată absorbi mai bine elementele nutritive. Dar asta nu e totul. Potrivit revistei Vogue, dacă este asociată unui regim detoxifiant, înghețata ar ajuta corpul să elimine mai bine metalele grele și toxinele pe care corpul nostru în mod natural le-ar elimina.

Dar cum se poate ține o dietă de acest tip?

Potrivit dietei cu înghețată recomandată în SUA, trebuie mâncate cinci mici cupe de înghețată pe zi. Aromele, acest lucru este esențial, trebuie să fie consumate într-o anumită ordine.

Aromă de iaurt dimineața, de portocale la prima gustare, de ciocolată neagră la prânz, de ceai verde la a doua gustare și aroma preferată la cină. Totul timp de patru zile.

CITEȘTE ȘI:

Siluetă ca la 20 de ani? Consumi pepene verde și, într-o săptămână, pierzi din greutate fără efort

Deschide ochii, ridică-te din pat și bea imediat această băutură. În 10 zile kilogramele în plus vor dispărea

Un adevărat miracol. Cum folosesc japonezii apa ca să țină bătrânețea și cancerul la distanță

Topul fructelor și legumelor care conțin cele mai multe pesticide

5 combinaţii alimentare periculoase. Cu ce SĂ NU AMESTECAȚI carnea sau lactatele

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Veste bună pentru românii care au lucrat la ”negru” în străinătate: vor putea plăti retroactiv pentru pensie

Medic italian: ”Acest produs ieftin și ușor de găsit, tratează ciuperca vinovată de apariția cancerului, mai eficient decât orice medicament”