in

Inna are o relaţie de 10 ani cu impresarul ei

Motivul pentru care Inna nu a fost văzută niciodată în compania unui bărbat este acela că se iubeşte de aproape zece ani cu impresarul ei.

Elena Alexandra Apostoleanu, alias Inna, şi Lucian Ştefan, actualul ei impresar, trăiesc o frumoasă poveste de amor. Cei doi sunt împreună încă de pe vremea când artista era elevă de liceu. În 2007, Inna şi Lucian au început şi colaborarea profesională, el reuşind să o propulseze rapid în topurile muzicale din ţară şi din străinătate.

Impresarul originar din Costineşti nu a vorbit niciodată despre viaţa personală, însă la sfârşitul anului trecut, partenera lui a recunoscut cu jumătate de gură: „Da, există o relaţie care creşte de ani de zile”, a spus ea la Kanal D.

Părinţii artistei spun că se vor căsători

Părinţii Innei sunt foarte fericiţi pentru fiica lor. Maria şi Gior­gic Apostoleanu l-au acceptat de la început pe Lucian şi deja îl socotesc ca pe un ginere. „Lucian i-a cucerit pe părinţii Innei. Mama ei îl iubeşte extraordinar de mult şi îl vede ca pe un ginere. Nu ştiu cât va mai dura până să se întâmple asta, dar pentru tinerii de-acum nu mai e o prioritate actul: oricum, sunt peste tot împreună”, spun persoanele apropiate de familia Innei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Patronul hotelului le ameninţa pe lucrătoarele românce

Coplata, în vigoare: pacienţii vor plăti taxă pentru spitalizare