in

Româncă arestată, a sedus și ucis un bătrân italian de 78 de ani în Calabria

O româncă a fost reţinută luni seara, după ce a sedus şi omorât un bătrân în vârstă de 78 de ani, dispărut pe 6 aprilie 2017, în Italia.

Bătrânul, Damiano Oriolo dispăruse fără urmă, iar autoritățile îi găsiseră la acel moment doar mașina, un Opel Astra, într-o pădure. Pe bancheta din spate a maşinii avea telefonul mobil, portofelul gol și o grămadă de chei, potrivit b1.ro.

Tot în același loc i-au fost găsite și ochelarii, pantalonii și pantofii pensionarului, însă nicio urmă de bătrân. Nici măcar câinii nu au adus indicii și piste de urmat pentru a ajunge la pensionar.

În cele din urmă, oamenii legii au ajuns la concluzia că principalul suspect în dispariţia misterioasă a italianului este o româncă, un fel de “femme fatale”, care l-a sedus pe bătrân, profitând de încrederea pe care acesta o avea în ea, l-a răpit şi apoi l-a omorât. Cu toate acestea, femeia poate nu a acționat singură.

În ceea ce privește investigațiile, carabinierii și poliția, împreună cu Protecția Civilă, pompierii și Calabria Verde, nu au încetat niciodată să-l caute pe pensionar, scotocind, centimetru cu centimetru, locul unde a fost găsită mașina, potrivit strettoweb.com.

În urma celor întâmplate, românca a fost arestată luni și a fost acuzată de uciderea pensionarului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
infectări Italia

Bilanţul zilnic al infecțiilor în Italia, cel mai mare din ultimele şase luni

Partidele au decis CANDIDAȚII PENTRU DIASPORA. Iată cine intră în lupta electorală și ordinea pe liste