in

Român arestat la Canicatti, și-a înjunghiat vecinul pentru că îi ceruse să-și achite o datorie

Un român a fost arestat la Canicatti, în Italia, după ce a bătut și a înjunghiat un bărbat care îi cerea returnarea unui împrumut. Polițiștii au găsit droguri în casa românului, la percheziții. Victima românului a fost transportată la spital.

Românul ar fi fost vizitat de un vecin de la care împrumutase o sumă importantă de bani și care solicita returnarea împrumutului. Conform observatornews.ro, care citează Agrigento Notizie, deranjat de insistența vecinului, românul și-a pierdut cumpătul și l-a atacat pe acesta.

L-a lovit de mai multe ori cu pumnii, în special în zona feței, și chiar l-ar fi înjunghiat de două ori. Un echipaj de poliție a intervenit la fața locului, oamenii legii conducând victima la spital.

Românul a fost identificat rapid drept autorul atacului, iar polițiștii au avut o surpriză de proporții când i-au percheziționat casa. Oamenii legii au descoperit zeci de grame de marijuana, o parte din cantitate fiind deja pregătită pentru comercializare.

Acuzat de vătămare corporală și de deținere de droguri în vederea traficării, românul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, tabără ilegală din Parcul Tre Fontane, evacuată, 10 români arestați – Foto

Coronavirus în Italia, buletinul de astăzi, 20 octombrie: 10.874 de cazuri noi și 89 de decese, 2.000 de infecții în Lombardia