in

Killerul din Barletta, arestat. A recunoscut că a ucis doi români

A fost găsit și arestat la Ostia presupusul ucigaș a doi cetățeni români, Vladimir Bolea, de 56 de ani, și Ilarion Ciungu, de 39, asasinați prin înjunghiere pe 12 martie 2012, la Barletta (Bari), într-o fostă moară abandonată. La scurt timp dup omor, investigatorii au emis un mandat de arestare pe numele principalului suspect, marocanul Ramli Abdesselem, de 52 de ani, care, însă, a reușit să fugă.

Dublă crimă la Barletta: Doi români înjunghiaţi şi arşi

După o fugă care a durat circa un an și jumătate, Abdesselem a fost găsit la Ostia, unde parca mașini în mod abuziv, și a fost arestat. „Am făcut un lucru urât, dar eram beat și ei la fel”.

Cei doi români uciși trăiau din cerșit, cântând pe stradă sau spălând geamurile mașinilor la semafoare. Au fost uciși în fosta moară a orașului, o construcție dărăpănată locuită de circa 15 persoane, căreia apoi i s-a dat foc.

Potrivit anchetelor, motivul care a provocat conflictul care a dus la dublul omor ar fi fost o palmă dată de Abdesselem fiicei lui Vladimir Bolea, episod intervenit într-un climat de tensiune între rezidenții fostei mori. Bărbatul a reacționat, în ajutorul său a sărit celălalt român, Ilarion Ciungu, însă amândoi au fost uciși prin înjunghiere și au fost găsiți de pompierii veniți să stingă focul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Piemonte, criza economică nu s-a ameliorat, angajările românilor au scăzut cu 16,5%

Două premii, două monumente și o bormașină