in

Operațiunea „Jimbolia”, bandă de hoți români anihilată, pradă de peste 320.000 de euro

Membrii unei bande de hoți români rezidenți în zona Pordenone au fost arestați pe 24 octombrie la Faenza (Ravenna). Pe timpul operațiunii, numită „Jimbolia”, efectuată de agenții de la Echipa mobilă din Pordenone și din Ravenna, a fost recuperată marfă furată cu o valoare totală de circa 40.000 de euro (telefoane mobile, tablete și diferite materiale electronice).

Este vorba de Pavel Flaugiu, de 46 de ani, cu antecedente penale, Adrian Crăciun Valea, de 33 de ani, cu antecedente penale, Edgard Bruno Palamarciuc, de 35 de ani, cu antecedente penale, și de Vasile Ciobanu, de 35 de ani.

Au sosit din Germania și România, mai precis din Jimbolia, la bordul unui Volkswagen Passat și a unui Mercedes C220. Au pus la cale două sau trei raiduri pe lună încasând zeci de mii de euro: între iunie și octombrie au făcut o avere în Nord-Est. Pradă de peste 320.000 de euro, fără a lua în considerare daunele produse structurilor centrelor comerciale.

Românilor le-au fost atribuite diverse furturi: o lovitură de 70.000 de euro la Bidon din Fossalta di Portogruaro (pielărie); una de 70.000 de euro la Trony din Bassano; una de 55.000 la Bata; una de 21.000 la Conforam din Campo Gagliano (Modena); la Thiene una de 55.000 la Bimbus și o alta de 35.000 la H3G. și alte tentative de furt la San Donŕ di Piave, Albignasego și Mestre.

Banda a fost indicată drept o „organizație de tip militar”: inspecții, supravegheri, marfă furată recuperată într-un moment ulterior și obiective alese pentru apropierea lor de autostradă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

„Raffaele Delle Chiaie a fost cel care a tras în români, pe via Capone”

Cântăreţul italian Al Bano concertează la Bucureşti