in

Italia, româncă disperată: soțul i-a murit în accident de circulație, socrii i-au răpit o fetiță și au dus-o în România

Situație controversată într-o familie de români din Italia. După un accident rutier cu urmări fatale pentru un tânăr de 25 de ani, părinții au hotărât să se întoarcă în România. Au plecat însă cu una dintre cele două nepoate ale lor iar acum mama fetiței, fosta noră a lor, i-a dat în judecată pentru răpire de minori.  

Pentru acest motiv, mama fetiței, rezidentă în Alatri, a depus o plângere pentru răpire de minori împotriva socrilor ei. Potrivit femeii în vârstă de 27 de ani, socrii ei nu aveau dreptul să-i ia fiica de doi ani, fără ca măcar să o înștiințeze. Ea mai are o altă fetiță de câteva luni, scrie frosinoneweb.net.

Ar fi furat-o pe fetiță fără permisiunea ei. Faptele datează de acum câteva săptămâni când soțul femeii, un tânăr de 25 de ani, a fost victima unui accident rutier pe super-strada Sora Ferentino. A pierdut controlul volanului și BMW-ul în care călătorea s-a oprit într-un copac. Pentru bărbat nu a existat nicio șansă, în urma impactului a murit instantaneu. Dar, după acel eveniment dureros, părinții au decis să se întoarcă în România.

Nepoata, care locuia cu bunicii ei de ceva timp din cauza unor neînțelegeri între femeie și tatăl copilului, a trebuit să-și urmeze bunicii în străinătate. Dar acum, mama își revendică fiica. Astfel, ea și-a denunțat socrii pentru răpirea copilului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
pensionari romania

Românii vor putea lucra până la 70 de ani. Vârsta de pensionare rămâne aceeaşi

Luminița Țăranu, o artistă fenomenală la Roma: „Unul dintre premiile importante a fost acela de a trai in Italia”