in

Rănit la fermă, rudele simulează un accident rutier

Carabinierii din Cancello e Arnone (provincia Caserta, Campania) i-au denunţat, pe 2 ianuarie, în stare de libertate, pe o femeie de 33 de ani şi pe un adolescent de 17 ani de naţionalitate română pentru simulare de infracţiune şi declaraţii false în acte destinate autorităţii judiciare.

Pe 23 decembrie, la clinica Pineta Grande din Castel Volturno, s-a dus un bărbat de 37 de ani de naţionalitate română care a fost internat cu prognostic rezervat şi în pericol de moarte fiindcă era afectat de traumatism cranian deschis, otoragie stângă, contuzii şi escoriaţii multiple, hematom cerebral în emisfera cerebrală stângă, hematom subdural acut bilateral, fractură craniană.

Accident mortal la Piombino: cade pe şantier, povesteşte că s-a rănit acasă

Bărbatul, potrivit spuselor fiului de 17 ani, a fost accidentat la Villa Literno de un autoturism necunoscut, al cărui şofer nu s-a oprit pentru a-i acorda ajutor. Povestirea tânărului nu i-a convins pe militarii din Cancello Arnone care au decis să o interogheze şi pe soţia de 33 de ani a rănitului.

Terni, cade din copac, riscă să rămână paralizat

Anchetele au permis să se înţeleagă că victima, de fapt, lucra la negru la o fermă de bivoli din Cancello e Arnone unde şi-ar fi provocat leziunile din cauza unei căderi accidentale în dormitorul acesteia. Victima este şi acum internată în comă indusă la clinica Pineta Grande şi viaţa sa este în pericol. Anchetele militarilor de la Arma continuă pentru a se face lumină asupra întregii poveşti.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Comisia Europeană cere aplicarea unui “test de reşedinţă” pentru migranţi

Scade numărul străinilor infractori, mai mulţi italieni în închisoare