in

Terni, un român de 35 de ani a murit după ce a căzut de pe un viaduct – VIDEO

Un român de 35 de ani a murit sâmbătă seara după ce căzut de pe un viaduct la Terni. Potrivit unei inițiale reconstituiri, bărbatul, care este rezident în zonă, s-ar fi așezat pe zidul de la marginea viaductului, pierzându-și apoi echilibrul și căzând de la o înălțime de aproximativ zece metri.

Terni, un român de 35 de ani a murit

Un bărbat și-a pierdut viața la Terni din cauze accidentale, în seara zilei de sâmbătă, 15 ianuarie 2021.

Este un bărbat de 35 de ani, de naționalitate română, care a murit căzând de pe viaductul din via Narni, care duce la gara Cospea. Accidentul a avut loc în jurul orei 22.30.

Potrivit unei reconstituiri, bărbatul, care este rezident în zonă, s-ar fi așezat pe zidul viaductului, pierzându-se apoi echilibrul și căzând de la o înălțime de aproximativ zece metri. Un impact violent care i-a provocat traume fatale.

Italia, tânăr de 22 de ani, a murit după ce a căzut de la balcon, organele i-au fost donate

Conaționalul care era cu el a putut oferi informații semnificative cu privire la modul accidentului. Cei doi erau în drum spre casă după ce și-au petrecut seara într-un club din oraș.

La fața locului a sosit imediat o ambulanță de la 118, însă cadrele medicale nu au putut să nu constate decesul acestuia.

Muncitor român mort la Roma, după ce a căzut de pe schelă

La locul tragediei și pompierii și o patrulă a carabinierilor comandamentului stației Collescipoli, care au demarat imediat anchetele pentru a reconstitui dinamica exactă a evenimentului dramatic. Autoritatea judiciară a fost informată, scerie Quotidiano dell’Umbria.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
nu se intra fara test la spitalul din Sassari

Sassari, „nu se poate intra fara test”: respinsă la urgențe, a avortat în parcare

vaccinarea falsa italia

Vaccinarea falsă, afacerea momentului în Italia. Încă un cadru medical arestat