in

Italia, un român a fugit din arestul domiciliar, nu mai suporta certurile cu soția, judecătorul I-A DAT DREPTATE

Italia, un român a fugit din arestul domiciliar, nu mai suporta certurile cu soția, judecătorul I-A DAT DREPTATE

Un român de 40 de ani a fugit din arestul la domiciliu din cauza certurilor constante cu soția sa. Când a fost dus la închisoare, judecătorul i-a dat dreptate: evadarea nu va fi o circumstanță agravantă în procesul său pentru contrabandă, scrie ilgiornale.it.

El evadase din arestul la domiciliu din cauza certurilor continue cu soția sa, motiv pentru care a fost arestat și dus la închisoare. Cu toate acestea, judecătorul a decis în favoarea acestuia din urmă, dispunând ca dosarul să nu fie judecat și ca infracțiunea să nu fie pedepsită pentru că este deosebit de minoră.

Italia, un român a fugit din arestul domiciliar, nu mai suporta certurile cu soția

Protagonistul cazului, care a avut loc în urmă cu câteva zile la Pontedera (în provincia Pisa), a fost un bărbat de 49 de ani, de naționalitate română, care se afla deja în arest la domiciliu.

Această măsură a fost dispusă anterior de Curtea de Apel, întrucât bărbatul face obiectul unui mandat european de arestare pentru un alt caz din România (legat de contrabandă cu țigări).

În ultimul timp, neînțelegerile cu soția sa deveniseră în mod evident mai frecvente, având în vedere decizia sa de a părăsi voluntar domiciliul și cererea sa de a se întoarce în închisoare pentru a sublinia starea de disconfort pe care spunea că o resimte.

Fuga avea relevanță penală

În situația sa, plecarea sa a avut o relevanță penală, întrucât a fost de fapt o evadare.

Atât de mult încât raportul de incident întocmit de carabinieri a determinat Curtea de Apel să agraveze măsura, bărbatul fiind transferat la închisoarea din Pisa.

Bărbatul a fost transferat la închisoare, iar procesul său a avut deja loc la tribunalul din Pisa pentru această acțiune, cu un rit prescurtat.

Avocatul său a cerut o evaluare la 360 de grade a faptei, a subiectului și a contextului, considerând aceste elemente suficiente pentru a releva lipsa elementului psihologic al infracțiunii.

În fapt, inculpatul a plecat de la domiciliu pentru a cere ajutor, atât de mult încât starea de nervozitate din interiorul pereților locuinței sale devenise insuportabilă din punct de vedere psihologic pentru el, fără ca din acest motiv să dorească săvârșirea infracțiunii de evaziune.

Magistratul i-a dat dreptate: românul de 49 de ani (care a rămas în închisoare) nu va fi acuzat de evadare. El se va întoarce în instanță luna viitoare pentru audierea pentru contrabandă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
romanca violata rulota

Italia, româncă violată și bătută în mod repetat de doi ciobani: un italian și un român

cazuri hepatita acuta italia

Italia, îngrijorare în privința apariției unor cazuri suspecte de hepatită la copii, unul a avut nevoie de transplant