in

Bologna, sfârșit cumplit pentru doi tineri moldoveni, arși de vii după un accident cu mașina

Bologna, sfârșit cumplit pentru doi tineri moldoveni, arși de vii după un accident cu mașina.

Viteză mare pe timp de noapte, roțile mașinii s-au izbit de zidul despărțitor al străzii, iar în final mașina se rotește și ia foc. A fost un sfârșit cumplit pentru doi tineri moldoveni. Aceștia au murit sâmbăta trecută, puțin după ora 2.00. Accidentul s-a produs la San Lazzaro di Savena, localitate situată în apropiere de Bologna, scrie La Repubblica.

Gheorghe Vîrlan, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Zola Predosa, și compatriotul său Vitalie Rotaru, în vârstă de 31 de ani, au fost prinși între pereții de metal ai mașinii și au murit carbonizați.

Bologna, sfârșit cumplit pentru doi tineri moldoveni

Potrivit unei prime reconstituiri, mașina se deplasa pe viale Sergio Cavina și se îndrepta spre un sens giratoriu. La intrarea în sensul giratoriu Polacchi a ieșit de pe șosea și a ajuns într-o pantă laterală.

Se spune că accidentul a fost cauzat de viteza mare. Mașina a lovit mai întâi o bordură, iar șoferul a pierdut controlul mașinii, care s-a izbit a doua oară de un trotuar și s-a răsturnat, ajungând pe iarbă. Cei doi ocupanți erau încă în viață, deși erau blocați în mașină.

Martorii spun că cele două persoane au cerut ajutor pe măsură ce flăcările se extindeau. A fost imposibil ca cineva să se apropie de mașină. Un sfârșit atroce pentru cei doi bărbați.

La sosirea pompierilor, chemați imediat de cei care au asistat la accident, tragedia era deja încheiată și nu au mai putut face nimic. Poliția locală va trebui acum să reconstituie ce s-a întâmplat și să raporteze magistratului de serviciu, căruia i-a fost repartizat un dosar.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
adio mastii

Italia, noi măsuri de relaxare: ADIO măștii în magazine și restaurante, s-a scos obligativitatea certificatului verde

Alice Scagni, înjunghiată mortal pe stradă la Genova

Genova, tânără înjunghiată mortal pe stradă în timp ce plimba câinele: fratele ei arestat