in

Italia, mega-escrocherie cu auto de lux: 34 de mașini în valoare de peste 600.000 de euro, implicați DOI ROMÂNI

Știri Italia, mega-escrocherie cu mașini de lux: 34 de mașini în valoare de peste 600.000 de euro, implicați DOI ROMÂNI.

Procesul de fraudă privind reprezentanța de mașini fantomă de la Occhiobello se află în faza finală. Ieri, procurorul Andrea Bigiarini, care a urmărit ancheta „Viralcars”, condusă de poliția rutieră din Rovigo, a cerut pedepse de 29 de ani pentru cei șase inculpați, scrie presa italiană.

În centrul înșelăciunii se afla vânzarea de mașini de lux (nu mai puțin de 34 de mașini au făcut obiectul actului de acuzare) cu încasări de peste 600.000 de euro în mai puțin de patru luni.

Teroare într-un autobuz la Roma, doi români și un polonez au deturnat și distrus vehiculul, apoi au tâlhărit șoferul

Italia, mega-escrocherie cu mașini de lux

Mega-escrocheria a pornit întotdeauna cu vânzarea online a unor vehicule de lux la prețuri convenabile, dar chiar și cei mai isteți au căzut în capcană. Asta deoarece reprezentanța exista, putea fi vizitată, iar mașinile erau prezentate în Via Eridania din Occhiobello.

Numai că, odată ce cumpărătorii au semnat contractele și au plătit bine, vânzătorii au dispărut și odată cu ei și mașinile.

Patru dintre acuzați au ales ritualuri alternative: Frecentese a negociat o pedeapsă de 2 ani și 6 luni, românul Ion Bachmatchi, în vârstă de 26 de ani, și Enrico Imperi, în vârstă de 36 de ani, din Jesolo, câte 2 ani fiecare, iar Oriano Pedini, în vârstă de 49 de ani, din Campo San Martino, a fost condamnat în formă prescurtată la 1 an, cu suspendare și eliberare condiționată.

Românul Costinel Leu, în vârstă de 32 de ani, care fugise în România, a fost arestat în decembrie anul trecut în baza unui mandat european de arestare.

Sentința va fi pronunțată la 20 iunie.

Prin urmare, șase persoane au ajuns să fie judecate în fața Tribunalului din Rovigo, prezidat de judecătorul Angelo Risi.

În ședința de ieri, procurorul Andrea Bigiarini a cerut 10 ani și 8 luni pentru Vallese, în prezent în închisoare, care a fost implicat și în ancheta pentru fraudă la Ok Auto din Chioggia, și cu alte antecedente specifice; câte 5 ani pentru Pieretto și Craciun; 3 ani și 4 luni pentru Marcello Boschelli, 57 de ani, din Cosenza; câte 3 ani pentru Mario Zanchetta, 60 de ani, din Jesolo, și pentru Alessandro Bernardi, 58 de ani, din Pescara.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]
adrian costin accident italia

Mantova, accident dramatic, mașina unui tânăr român de 18 ani lovită de un camion, băiatul a murit pe loc

Un nigerian i-a mâncat degetul unui albanez

Rimini, ceartă furioasă pe plajă: un nigerian i-a mușcat degetul unui albanez și l-a mâncat