in

Italia, moarte înfiorătoare pentru o româncă de 50 de ani: înecată în mașina cu care ajunsese într-un canal plin de apă

Italia, moarte înfiorătoare pentru o româncă de 50 de ani: înecată în mașina cu care ajunsese într-un canal plin de apă.

Accident mortal vineri dimineață (5 august) în Portoverrara, un cătun din Portomaggiore. Victima este o femeie de 50 de ani, de origine română, care locuia în Voghiera. VIDEO AICI

Italia, moarte înfiorătoare pentru o româncă de 50 de ani

Femeia se afla într-o mașină cu cumnata ei și împreună conduceau pe via Portoni Bandissolo, un drum de pământ care trece prin câmpuri. Șoferița a pierdut controlul vehiculului, iar mașina, un Fiat 600, a ajuns să se învârtă în canalul adiacent drumului.

Femeia a reușit să își desfacă centura de siguranță și să iasă din vehicul, în timp ce pasagera de lângă ea a rămas blocat și a murit, probabil înecată.

Un fermier local a fost cel care a observat mașina răsturnată și a cerut ajutor. Carabinierii și pompierii din Portomaggiore s-au deplasat la fața locului, iar sprijinul voluntarilor de la departamentul local de protecție civilă a fost esențial.

Dinamica tragicului accident și timpul scurs de la părăsirea drumului până la sosirea ajutoarelor nu au fost încă clarificate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.4]

Rimini, hoț de mașini în fugă lovește ÎN PLIN o româncă pe trotuar – VIDEO

Petru Lupu, 29 de ani, a ieșit cu prietenii să se răcorescă și s-a înecat într-un lac, la Milano