in

Italia, prinși în flagrant, furau sticle de Moet & Chandon: ”Am vrut să fac o baie în șampanie în noaptea de Ferragosto”

Italia, prinși în flagrant, furau sticle de Moet & Chandon: ”Am vrut să fac o baie în șampanie în noaptea de Ferragosto”.

O femeie a fost arestată împreună cu alți doi complici: încerca să sustragă dintr-un magazin sticle de Moet & Chandon și alte mărci de vinuri fine.

”Am vrut să fac o baie în șampanie în noaptea de Ferragosto”. Aceasta a fost justificarea dată de o femeie venețiană de 33 de ani arestată vineri după-amiază de carabinierii din Castelfranco Veneto, scrie Corriere.it.

Italia, prinși în flagrant, furau sticle de Moet & Chandon

Femeia a fost prinsă în timp ce, împreună cu partenerul ei de 38 de ani și un al treilea complice de 50 de ani din Este (Padova), furau sticle de Moet & Chandon și alte mărci de șampanie fină, în interiorul centrului comercial „I giardini del sole” din Castelfranco Veneto, pe Via dei Carpani.

Cei trei au fost arestați în flagrant delict și ascunseseră deja în rucsacuri 8 sticle cu o valoare totală de peste 800 de euro. Prezența trioului în apropierea rafturilor unde erau depozitate sticlele valoroase a fost observată de agenții de pază ai magazinului.

Aceștia au văzut mișcările suspecte ale celor trei și au decis să îi verifice, descoperind astfel furtul. Aceștia i-au oprit imediat și au chemat carabinierii de la unitatea radiomobilă, care au descoperit bunurile furate în rucsacul unuia dintre cei trei.

Analiza imaginilor de pe camerele de supraveghere video ale magazinului a scos la iveală modul lor de operare. Femeia în vârstă de 33 de ani a fost cea care a ales ce sticle și mărci să sustragă, apoi le-a transmis partenerului ei care a îndepărtat dispozitivul antifurt cu cleștele, iar apoi celui de-al treilea membru al bandei care avea sarcina de a transporta rucsacul cu sticlele furate.

Citește și: Italia, bunica dependentă de jocuri de noroc, își abandonează nepotul în mașină pentru a juca Bingo

„Aveam nevoie de șampanie pentru că voiam să fac o baie de Ferragosto”.

O tehnică pe care, potrivit constatărilor carabinierilor, cei trei o adoptaseră și pe 10 august, când a avut loc un furt similar în același magazin.

În timpul percheziției, au fost recuperate o pereche de clești și o pereche de pantofi sport noi fără bon de casă. În mașina folosită de cei trei, parcată nu departe de centrul comercial, au mai fost găsite mai multe pachete de cuțite și ochelari de soare, a căror posesie nu a putut fi justificată de cei trei.

Astfel, cei trei au fost arestați sub acuzația de jaf calificat și au fost duși la sediul poliției, unde femeia a recunoscut cu sinceritate: „Aveam nevoie de șampanie pentru că voiam să fac o baie de Ferragosto”

O dorință sugestivă, deși este mult mai probabil ca cei trei să fi vrut mai degrabă să revândă prețioasele sticle. Sâmbătă dimineața, cei trei au apărut în instanță pentru procesul sumar. Apărarea a cerut o amânare, iar judecătorul, după ce a validat arestul, a dispus ca cei trei să rămână în Este, în provincia Padova, unde locuiesc.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
accident treviso

Tragedie uriașă la Treviso, patru tineri în vârstă de 18 și 19 ani și-au pierdut viața. Guvernatorul Luca Zaia: ”Vestea ne lovește în inimă”

Italia, cafeaua din ce în ce mai amară: prețurile la bar continuă să crească