in

Roma, cresc atacurile mistreților asupra locuitorilor: femeie doborâtă și rănită la cap și gât, transportată de urgență la spital

Roma: cresc atacurile mistreților. Femeia în vârstă de 50 de ani se plimba pe Via Fiastra când a fost doborâtă de mistreți: mai mult, un animal s-a întors și a trecut peste ea, rănind-o la cap și la gât. Incidentul este investigat de poliția orașului.

VIDEO Familie de porci mistreți, la plimbare pe o plajă din Italia. Animalele nu erau deranjate de prezența oamenilor

Roma: cresc atacurile mistreților asupra locuitorilor

Ea se plimba cu câinii ei pe Via Fiastra când a fost atacată de niște mistreți care se plimbau prin cartier la începutul după-amiezii, vânând ceva de mâncare. Și în Colle Salario a izbucnit panica: strigătele femeii de 50 de ani, S.D.G., care ținea două animale mici în lesă, au atras atenția unor trecători care s-au grăbit să o ajute. VIDEO AICI

Dar înainte de a o face, mistrețul mai mare s-a întors și a încercat să o muște sau să o zgârie pe femeia care zăcea în mijlocul drumului, provocându-i o rană la gât și o contuzie la cap.

O escaladare a episoadelor în care sunt implicate mistreții la Roma, unii motocicliști fiind în trecut victime ale unor accidente rutiere grave. De data aceasta a fost rândul unei trecătoare, aflată acum la spital – la Sandro Pertini – unde a fost transportată în cod galben de o ambulanță Ares 118.

Episodul datează de marțea trecută și a fost imortalizat într-un videoclip dramatic publicat de pagina de Facebook „Dillo a noi Roma”. Cazul este acum investigat de poliția orașului, iar la fața locului au sosit și ofițeri trimiși de către comandamentul de poliție. Victima va fi audiată în scurt timp, în timp ce mistreții au reușit să scape și din cauza agitației care a urmat atacului unuia dintre ei.

În ultimele zile, locuitorii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva prezenței mistreților în fața clădirilor. Scena urma să se repete miercuri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Muncitor român de 32 de ani, mort la muncă în Marche, pe un șantier de reconstrucție în urma cutremurului

A scăpat de război, dar a găsit iadul în Italia: în închisoare torționarul român care a bătut-o