in

Paula, 37 de ani, mamă a doi copii, găsită fără viață în pat, fusese de două ori la urgențe în Mantova

inta – 1

Aceasta a fost găsită fără viață miercuri dimineață în patul de acasă, la doar 37 de ani, după ce a făcut două vizite la urgențele spitalului din Mantova în decurs de 36 de ore. Așa a murit tânăra Paula Almeida, de origine braziliană și mamă a doi copii, care locuia în cartierul Cittadella din Mantova. A fost găsită de soțul ei, scrie milano.corriere.it.

Parchetul a dispus efectuarea unei autopsii pentru a clarifica cele întâmplate, iar dosarele se află pe mesele Direcției Generale de Poliție, întrucât două echipaje ale Poliției Volante au intervenit la domiciliu cu ocazia decesului acesteia.

Citește și: Scandal uriaș în Italia, o doctoriță româncă a recunoscut că a vaccinat „fals” sute de oameni, între care și campioana la tenis Camila Giorgi

Găsită fără viață miercuri dimineață în patul de acasă

Cauza morții ar putea fi o boală subită, dar autopsia va clarifica circumstanțele în care s-a întâmplat. Cert este că femeia a mers de două ori la urgențe. Prima dată a fost luni: după examinările corespunzătoare, a fost externată în cod verde. A doua oară a ajuns la urgențe în noaptea de marți spre miercuri, cu o ambulanță: se plângea de dureri puternice la brațul stâng și la piept.

Femeia, în vârstă de 37 de ani, ar fi fost examinată și i s-a aplicat o perfuzie cu anxiolitic, deoarece se simțea deosebit de tensionată. După scurt timp, însă, după cum a confirmat personalul spitalului, femeia a părăsit spontan camera de urgență pentru a se întoarce acasă.

Odată ajunsă acasă, se ducea la culcare, unde, însă, s-a produs decesul, care a survenit la câteva ore după ce fusese internată în spital. În acel moment, dându-și seama că femeia de 37 de ani era moartă, soțul ei a dat alarma: personalul medical și două mașini de poliție au sosit la locuința din Cittadella. Dar nu mai era nimic de făcut pentru Paula.

Se așteaptă autopsia

Polițiștii au înaintat documentația la Parchet, iar acum se așteaptă o autopsie, din care ar putea reieși elemente fundamentale pentru a clarifica ce s-a întâmplat. De asemenea, familia bărbatului de 37 de ani a apelat la consultanță juridică și este asistată de asociația Piccolo Brasile, înființată la Mantua în urmă cu câțiva ani.

Obiectivul familiei Paulei Almeida este de a stabili dacă, după îmbolnăvirea fatală și cele două vizite la urgențe în decurs de o zi și jumătate, există vreo responsabilitate imputabilă unor terțe persoane.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Pesaro în stare de șoc, medic de 33 de ani găsit mort în casă. „Nu avea nicio boală”

Italia adio reducerilor carburanții scumpi

Italia, adio reducerilor, carburanții devin mai scumpi: reducerea accizelor la motorină și benzină expiră pe 31 decembrie