in

Italia, tânără de 26 de ani, mamă a doi copii, moartă într-un accident pe A28, asigurarea: ”Viața ei valorează 30 de mii de euro”

Italia, tânără de 26 de ani, mamă a doi copii, moartă într-un accident pe A28, asigurarea: ”Viața ei valorează 30 de mii de euro”. De fapt, nici măcar 30.000 de euro, scrie corrieredelveneto.it. Atât valorează pentru o companie de asigurări viața Sarei Rizzotto, o tânără de 26 de ani, mamă a două fetițe care a murit în urma unui tragic accident de pe autostrada A28.

Citiți și: Moare într-o clinică din Italia, la 49 de ani, după o operație estetică la abdomen, trebuia să fie externată dimineața

”Viața ei valorează 30 de mii de euro”

În seara zilei de 30 ianuarie 2022, între Villotta di Chions și Azzano Decimo (în provincia Pordenone), un afacerist bulgar în vârstă de 61 de ani ar fi intrat cu 180 de kilometri pe oră în mașina tinerei din Conegliano, care călătorea împreună cu copiii ei, care din fericire au fost doar răniți, și cu verișoara ei, Jessica Fragasso, în vârstă de 20 de ani, din Mareno di Piave, care de asemenea a murit pe loc în urma accidentului.

Pe scurt, oferta de despăgubire comunicată neoficial prin telefon avocatei tatălui și a bunicilor Sarei, pentru care nu s-ar fi alocat mai mult de 40.000 de euro în total, este de doar câteva mii de euro.

„Este o cifră rușinoasă, absolut inacceptabilă, care nu ține cont de dinamica care a dus la moartea Sarei. – explică Nava – Este o lipsă de respect pentru ceea ce s-a întâmplat și o lipsă absolută de tact. Toată afacerea are contururi absurde, începând cu dificultățile de comunicare pe care a încercat să le joace compania de asigurări, care este străină. Vom face un raport la Isvap, institutul de supraveghere a asigurărilor. În plus, propunerea de înțelegere nu ne-a fost comunicată în mod oficial, ci în cursul unei convorbiri telefonice”.

Acuzația împotriva companiei de asigurări

Polița care acoperea furgoneta pe care, potrivit acuzării, bulgarul Traykov o conducea în acea seară era pe numele unui cetățean străin, o cunoștință a bărbatului de 61 de ani, care a fost condamnat în primă instanță la șapte ani de închisoare.

„Compania de asigurări”, continuă Nava, „a fost caracterizată doar de un comportament care s-a dovedit a fi frustrant de dilatoriu. Numeroasele noastre solicitări au fost întotdeauna urmate de tăcere, în afară de deschiderea dosarului și o ofertă pe care o considerăm absolut insuficientă. Tot ceea ce ne rămâne acum este speranța că nu va trebui să procedăm la o citație civilă: faptul că societatea nu are sediul în Italia (deși are reprezentanțe în țara noastră, una la Trieste și cealaltă la Treviso) ar face ca întregul proces să fie lung, chinuitor și inutil de obositor pentru o familie deja îndurerată”.

Pe de altă parte, fiicele lui Jessica Fragasso și Sara Rizzotto au primit deja despăgubiri de la compania de asigurări care a acoperit vehiculul în care se aflau, care va compensa în orice caz cu firma lui Traykov.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

A început la Roma campania ”Cu România în inimă”: „Aceasta este bogăția identității”

Bărbatul și-a atacat și amenințat soția

Italia, un român s-a certat cu soția și s-a prezentat cu un topor la hotelul unde lucrează ea: arestat