in

În această frumoasă regiune italiană trăiești cu 500 de euro pe lună: unde te poți muta

Unde trăiești cu 500 de euro pe lună în Italia – Este o regiune italiană frumoasă și toată lumea se mută pentru că ai nevoie doar de 500 de euro pe lună ca să locuiești acolo.

Italienii, încurajați să îşi facă vacanţa în România: «Este un adevărat paradis, iar costurile sunt foarte accesibile»

Trăiești cu 500 de euro pe lună

Căutăm mereu locuri care să ne asigure o viață fericită, precum și un cost lunar redus. Există o regiune în Italia care îți permite să trăiești cu 500 de euro pe lună.

Caracteristicile locurilor de acest tip sunt întotdeauna aceleași, cum ar fi liniște și aer curat. Serviciile sunt cele tehnologice de bază pentru a permite munca chiar și acasă, dar cuvântul de ordine este unul singur: fericire.

Unde locuiești mai bine și cu puțin în Italia?

Într-o lume în care totul este haotic și rapid, sunt mulți oameni care au decis să-și schimbe viața și să lucreze direct de acasă. Telemunca a devenit universală, de desfășurat între pereții casei, regăsindu-se și economii la sfârșitul lunii (folosire mai mică a mașinii sau transportului, prânzul la domiciliu și programe convenabile) precum și posibilitatea de a avea grijă de copii, atunci când sunt prezenți.
Telemunca este, de asemenea, o modalitate modernă de a putea lucra oriunde printr-o conexiune la internet, fără a necesita o prezență permanentă la birou. Călătorim, ne mutăm și mergem în căutarea unui loc unde este ieftin să locuiești.

Aceste locuri nu trebuie doar să fie ieftine, ci să ofere o calitate înaltă a vieții pentru a fi fericit și împlinit. Marea și munții sunt destinațiile cele mai apreciate, în timp ce Sudul Italiei câștigă cu siguranță pentru costul scăzut al vieții, dar adecvat așteptărilor.

Pentru a alege locul ideal pentru a locui cu puțin – dar bine – este important să se evalueze diverși factori, precum și estimările experților. Regiunile italiene își pun în joc provinciile, cu priveliști naturale uluitoare și restaurante tradiționale care te fac să uiți că ai o bucătărie acasă.

Monede rare din Italia: cele 500 de lire care valorează astăzi 12.000 de euro, unele încă zac uitate prin sertare

Să trăiești cu 500 de euro pe lună: în ce regiune italiană este posibil?

Una dintre cele mai puțin costisitoare regiuni din Italia , unde poți trăi demn chiar și cu 500 de euro pe lună este Puglia, în special frumoasa provincie Bari. Când experții vorbesc despre 500 de euro pe lună, se referă la cei care au o casă în proprietate, fără ipotecă sau chirie.
Dacă se adaugă ipoteca sau chiria, tot putem vorbi de un total de 1.000 de euro pe lună cu vedere la mare și fericire 365 de zile pe an.
Într-un astfel de loc cu siguranță nu lipsește mâncarea bună și compania unor oameni atenți și primitori. Pe scurt, aceasta este Regiunea printre favoritele tuturor celor care lucrează în smart working.

Celelalte regiuni care trebuie luate în considerare conform experților sunt:

  • Calabria
  • Sicilia
  • Umbria
  • Abruzzo
  • Molise

În plus, în aceste Regiuni, prețurile caselor de vânzare pe metru pătrat sunt relativ mici și la îndemâna tuturor, scrie nanopress.it.

Cât costă, de fapt, casele de 1 euro vândute în Italia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Italia crimă gelozie carabinier autorul

Italia, crimă din gelozie: un carabinier l-a împușcat mortal pe amantul iubitei sale, femeia este grav rănită

Florența copac uriaș cade grădina școli

Florența, copac uriaș cade în grădina a două școli primare: aproape de tragedie, părinții sunt pe picior de război