in

Rafuială în rândul învinşilor: Marian Turea a fost înlăturat de la şefia PSD Italia

Un comunicat al PSD Italia informează că Marian Turea a rămas fără funcţie. Preşedinte interimar a fost ales Florin Tătaru. Schimbarea a avut loc la Conferinţa naţională a PSD Italia, care a avut loc în 21 noiembrie la Roma.

”Astazi, 21.11.2014, in sediul Partidului Democrat Italian din via delle Sette Chiese 142, a avut loc Conferinta Nationala PSD Italia. Sedinta a fost condusa de membrii Biroului Executiv PSD ITALIA, Tataru Florin, Claudiu Dospinoiu, Simona Marinoiu, Mirela Obreja, Cristi Nahoi.

Au fost prezente filialele: PSD Roma, PSD Canicatti, PSD Frosinone, PSD Tivoli, PSD Latina, PSD Ladispoli, PSD Arezzo, PSD Firenze, PSD Livorno, PSD Prato, PSD Sesto Fiorentino, PSD Scandici, PSD Milano, PSD Saronno, PSD Sesto San Giovani, PSD Vercelli, PSD Verona, PSD Cinisello Balsamo, PSD Nerviano, PSD Borghesiana, PSD Forli.

Sedinta a fost deschisa de Florin Tataru prin prezentarea scopului si obiectivelor Conferintei. Din partea PD a fost transmis un salut prin vocea domnului Carmine Farcomeni, figura marcanta in relatia cu PSD Italia.

Au fost prezentate rapoarte cu privire la evidenta membrilor si a activitatilor organizatiilor locale. S-au prezentat rapoarte privind activitatiile electorale desfasurate si sau dezbatut propuneri cu privire la reorganizarea PSD Italia.

Prin interventiile tuturor filialelor prezente s-a exprimat nemultumirea fata de comportamentul si obstacolele puse de Stela Arhire in organizarea si desfasurarea alegerilor.

S-a hotarat, prin majoritate de voturi, inlaturarea din functia de presedinte PSD Italia a lui Marian Turea. Presedinte interimar a fost ales, in unanimitate, Florin Tataru.

Deasemenea s-a numit in functia de trezorier PSD Italia domnul Adrian Panoschi.

Secretariat PSD Italia”


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

A apărut prima poezie dedicată noului președinte: „Dragă Klaus”, semnată de Viorel Boldiș

Prostituată româncă ucisă la Verona, cadavrul a fost găsit într-o benzinărie