in

Şi-a bătut 15 ani soţia şi copiii: „Eu vă termin, vă omor pe toţi”

Un român de 41 de ani care de ani de zile îşi maltrata membrii familiei a fost arestat la Rimini. Violent, alcoolic şi tot mai agresiv în privinţa soţiei şi a celor doi copii minori. O situaţie tot mai gravă care, timp de aproape 15 ani, a transformat într-un infern viaţa familiei până când soţia, exasperată de comportamentele soţului, a găsit curajul să-l denunţe, făcând astfel ca bărbatul de 41 de ani să fie reţinut.

Potrivit afirmaţiilor victimei, soţul nu ezita să o maltrateze, ajungând chiar şi să o lovească, să o ameninţe cu moartea şi să o insulte. În 15 ani de chinuri femeia a fost de mai multe ori constrânsă să recurgă la îngrijirile medicilor întrucât bărbatul, întorcându-se acasă beat, începea să o agreseze şi de furia sa nu scăpau nici măcar copiii.

Într-o ocazie, potrivit verificărilor, unul dintre fii a fost lovit la faţă şi a suferit un traumatism la ochiul stâng în timp ce soţia a suferit o serie de contuzii de apărare la braţul drept. În 2010 un alt episod foarte grav: întorcându-se acasă beat în inima nopţii, bărbatul de 41 de ani i-a aruncat pe copii din pat ordonându-le să se ducă să spele farfuriile şi să facă ordine în casă. Dacă cei doi fii încercau să se opună autorităţii tatălui, erau luaţi la pumni şi palme, victimă a furiei alcoolice a bărbatului fiind şi soţia.

Așa demonstrează unii că sunt barbați: Campioni la bătutul nevestei

Într-o altă ocazie soţia, îngrijorată de bătaia la care a fost supus unul dintre fii, a intenţionat să-l ducă pe micuţ la spital însă soţul i-a smuls din nou băiatul din braţe ameninţând că-i va rupe braţul.

În august 2013, în schimb, întorcându-se din nou beat acasă, bărbatul a agresat-o pe soţie în pat cu o serie de pumni în braţe şi, pe timpul verii, a început să-l bată şi pe fiul cel mai mare lovindu-l cu tigaia în cap, aruncându-i un celular spre organele genitale şi o legătură de chei într-un ochi.

„Nu uita că am fost militar – urla adresându-se soţiei – eu am legea mea şi nu mi-e frică de poliţie. Toate femeile sunt c…, mai bine o c… în minus. Eu vă termin, vă omor pe toţi„. O adevărată escaladare a violenţei care a culminat în octombrie acest an când femeia l-a informat pe soţ că vrea să-l părăsească.

Bărbaţii români din Italia, campioni la violenţa contra femeilor

Pradă terorii, femeia a găsit apoi curajul să se adreseze poliţiei şi, în luna octombrie anul acesta, a povestit cele întâmplate personalului Echipei mobile de la Chestura din Rimini.

Agenţii, odată primit denunţul femeii, au efectuat o scurtă anchetă care a confirmat vătămările corporale şi comportamentele violente ale bărbatului de 41 de ani, informând magistratura privind situaţia. Judecătorul pentru investigaţii preliminare de la Tribunalul din Rimini a emis un mandat de arest preventiv care a fost executat vineri 21 noiembrie de către personalul Echipei Mobile.

Agenţii l-au căutat pe bărbatul de 41 de ani pentru a-l duce la Chestură unde, la încheierea cercetărilor de rigoare, a fost declarat în arest şi transferat la închisoarea rimineză Casetti.

Banca îi refuză creditul, se răzbună pe soție și copii

“Badante” insultată şi bătută de angajatorul cu dizabilităţi

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Spectacole la Roma cu ocazia Zilei Naţionale

Carmen Dinu, printre oamenii „nevăzuți” din Parlamentul European. „Niciodată nu m-am gândit că voi lucra aici”