in

Dispariție suspectă: româncă din Italia căutată de familie din 2011. Avea un copil de 4 ani

Am primit la redacție o solicitare, din partea unei românce, rezidentă în Italia, pentru a publica un anunț cu privire la dispariția unei conaționale, despre care familia și cunoștințele apropiate nu mai știu nimic din data de 26.11.2011.

”Bună ziua, doresc tare mult să ajut o familie care nu mai are nicio veste de la fata lor din 2011. Persoana se numeşte DOBRIN MARILENA (foto), născută la dată de 16.10.1980 în localitatea Comăneşti, jud.Bacău. Locuia la Mariano Del Friuli, în provincia Gorizia, la un italian cu care avea un băieţel. În data de 26.11.2011 părinţii fetei au primit un telefon de la italian zicându-le că Marilena a dispărut.

Copilul avea atunci 4 ani şi a rămas cu tatăl, de atunci părinţii nu mai ştiu nimic de ea, au dat-o dispărută la poliţie în România. La începutul lunii februarie anvenit în Italia tatăl Marilenei că să facă un denunţ, aici la carabinieri, şi i-au zis că nu e nevoie că e dată şi pe interpol. Tot ce ştiu părinţii e că fata lor nu se înţelegea cu italianul şi intenţiona să-l lase dar că voia şi să ia copilul cu ea.

Vă trimit şi o poză cu Marilena. Dacă e în viaţă poate a văzut-o cineva, cu părinţii avea o relaţie foarte bună, dar nici ei nu mai ştiu nimic.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Sărăcia apasă România. Orăşenii se mută la ţară

Raket al prostituției la Torino – cifra de afaceri, circa trei milioane de euro anual. Treisprezece arestări