in

Klaus Iohannis vine la Roma, în vizită la cea mai mare comunitate de români din diaspora

Asociațiile din Italia au fost informate de Ambasadă despre sosirea președintelui Iohannis la Roma. Fiecare asociație va putea delega trei membri.

Stimate Doamne, stimați Domni,

Dorim să vă aducem la cunoștință faptul că domnul Klaus Iohannis, președintele României, va efectua o vizită la Roma, la invitația președintelui Republicii Italiene, domnul Sergio Mattarella. Cu ocazia vizitei, Ambasa României va organiza o întâlnire cu reprezentanții comunității românești din Italia.

Vă adresăm invitația de a participa la această întâlnire, în data de 27 aprilie, orele 18.00, la Palazzo della Cancelleria, Piazza della Cancelleria.

In contextul în care autoritățile italiene au declarat un nivel sporit de alertă, generat de actualul context de securitate, măsurile de protecție specifice unui astfel de eveniment vor fi foarte stricte.

Menționăm că ne puteți transmite o listă cu numele a 3 persoane din cadrul asociației pe care o reprezentați și pe care doriți să le invitați la întâlnirea cu domnul președinte Klaus Iohannis. Pentru buna desfășurare a evenimentului, vă rugăm să țineți cont de următoarele:

· lista trebuie să conțină numele, prenumele și data nașterii celor trei persoane: dumneavoastra, ca responsabil care invitat și ceilalți 2 membri ai asociației dumneavoastră;

· având în vedere capacitatea sălii, vor fi considerate acele înscrieri care vor fi transmise ambasadei până la completarea numărului de locuri disponibile, până la data de 21 aprilie 2015 inclusiv.

· se va putea beneficia exclusiv de locurile publice de parcare sau de parcările cu plată din zona Piazza della Cancelleria;

· se va evita posesia unor bagajele voluminoase, a căror introducere în interiorul Palatului va fi interzisă;

· intrarea în Palazzo della Cancelleria se va face in intevalul 16:00 – 17:30, exclusiv în baza unui document de identitate valabil.

Pentru reprezentanții asociațiilor din nordul Italiei, aflați în localități din care deplasarea la Roma ar presupune un efort logistic major, vă informăm că domnul președinte Klaus Iohannis va efectua de asemenea o vizită la Milano, în perioada următoare, context în care Consulatul General va organiza o întâlnire cu comunitatea românească din zonă.

Ambasada României

Iohannis s-a întâlnit cu a treia comunitate de români din diaspora. ”Vă veți putea întoarce cu inima deschisă”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Disperare la Dacia Mioveni: 7.000 de angajați, în stradă. Sute de oameni vor rămâne pe drumuri

Băsescu dă de pământ cu micii şi berea lui Tăriceanu: „Voturile diasporei nu se cumpără”