in

Îngrijitoare româncă, îl bătea și mușca pe bătrânul asistat. Carabinierii au găsit-o în stare de ebrietate

O îngrijitoare româncă de 48 de ani, Gina Rusu, a fost arestată în flagrant delict de carabinierii din Melendugno, provincia Lecce, care au prins-o în timp ce pentru a nenumărata oară îl agresa pe un bătrân rezident la San Foca di Melendugno, pe care femeia trebuia să-l îngrijească.

Militarii au fost informați de ceea ce se întâmpla de vecini, extrem de îngrijorați și neliniștiți de urletele și plânsetele continue care proveneau din locuința bătrânului. Când au ajuns carabinierii la fața locului, au găsit bătrânul panicat, în timp ce câteva persoane încercau să-l liniștească.

Victima era rănită la tâmplă și avea vânătăi mari pe genunchi. Puțin mai încolo era îngrijitoarea, în stare vizibilă de ebrietate, care urla și era confuză.

Bătrânul, tremurând și speriat, a explicat carabinierilor că relația cu îngrijitoarea care ar fi trebuit să aibă grijă de el și care era angajată regulamentar de circa șase luni, cu cazarea și masa incluse, după o primă perioadă de liniște, a devenit insuportabilă. Românca devenea violentă ajungând să-l tragă de păr, să-l lovească și să-l muște, iar de mai multe ori a aruncat cu farfurii, tigăi, cești și tot ce-i era la îndemână.

La fața locului s-au dus două ambulanțe de la 118: una pentru a îngriji victima la fața locului, cealaltă pentru a o transporta pe îngrijitoare la spital, unde i-a fost diagnosticată o stare de agitație datorată ebrietății. Femeia de 48 de ani, cu antecedente pentru episoade asemănătoare, a fost transferată la penitenciarul din Lecce.

Femeia a fost arestată pentru infracțiunile de rele tratamente în familie, vătămare corporală, lovire și violență privată.

Oristano, bătrânul și-a bătut la sânge îngrijitoarea

„Badante” româncă bătută și ţinută în sclavie, italian arestat la Marino

Îngrijitoare româncă de 43 de ani, găsită moartă la Frosinone

Ancona, bătrână insultată, lovită şi lăsată singură”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Asociații din Spania cer eliminarea posturilor de parlamentari aleși în afara țării și renunțarea la congresul diasporei

Tarvisio, 32 de clandestini într-o furgonetă: călăuza a fost arestată