in

Accident teribil pe A1: un microbuz cu 10 români s-a răsturnat, un mort și șase răniți

Pe 10 octombrie, cu puţin timp înainte de miezul nopţii, pe autostrada A1 Milano-Napoli, pe porţiunea cuprinsă între Cassino şi Pontecorvo, un microbuz la bordul căruia se aflau 10 români care se întorceau din România a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat de mai multe ori.

Un bărbat de 38 de ani a decedat pe loc, o fetiţă de 4 ani a fost grav rănită şi s-a făcut necesară transferarea sa cu elicopterul la Policlinica Gemelli din Roma.

Microbuzul, aparținând unei companii de transport din județul Neamț, se îndrepta spre Roma, când șoferul a adormit și a intrat într-un parapet. Acesta a murit în timp ce era transportat spre spital. Se pare că nu purta centura de siguranță, s-a izbit cu abdomenul de volan și a suferit leziuni interne foarte grave.

Al doilea șofer, care în momentul accidentului dormea, a fost de asemenea rănit grav, suferind fracturi la picioare și la bazin.

Cei şase răniţi au fost transportaţi şi ulterior internaţi la spitalul Santa Scolastica din Cassino.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

«Statul român te-a ajutat vreodată?» Florina Cazacu, fiica muncitorului ucis: «Statul român mi-a dat doar un pașaport. Nimic mai mult.»

Ragusa, morți în sere din cauza pesticidelor