in

Pavel Croitoru: ”Cât costă delegaţia în Italia a celor şapte magnifici?”

Ce caută şapte oameni de la Bucureşti într-o delegaţie în Italia timp de o săptămână, pe banii contribuabilului român, pentru a explica votul prin corespondenţă? Ce caută patru parlamentari PNL în această delegaţie? Ce caută şefa Autorităţii Electorale Permanente? Vrea să candideze la toamnă la Parlament?

Pavel Croitoru, român din Italia, vicepreşedinte la PNŢCD şi primul care şi-a anunţat candidatura pentru un post de parlamentar de diaspora ne-a trimis o declaraţie politică legată de megavizita unui alai de funcţionari şi parlamentari în Italia.

Megadelegație în Italia pentru votul prin corespondență: șapte oameni timp de șapte zile

”Şapte oameni au venit în Italia timp de o săptămână, pentru a ne explica nouă, celor din diaspora, cum se votează prin corespondenţă. Acest lucru se putea face, dacă insistă pe comunicarea faţă în faţă, de către o singură persoană din cadrul consulatului sau ambasadei. Există internet, nu numai pentru a transmite imagini cu găini în diaspora. Se poate explica votul prin corespondenţă.

Ce caută patru parlamentari PNL în delegaţie, membri din comisiile pentru românii de pretutindeni? De ce nu au luat toată comisia?

Am putea crede că se plimbă şi eu le recomand să meargă în Australia, în Noua Zeelandă, în America, dacă tot e o gaşcă frumoasă şi lucrează bine împreună.

Este o campanie electorală mascată, pentru că nu pot înţelege eficienţa acestei hoarde de oameni. De ce au venit şapte oameni? Erau suficienţi doi oameni, în frunte cu ministrul diasporei, Dan Stoenescu, care să ofere garanţia guvernului.

Nu înţeleg ce caută partea politică, în plus numai de la PNL.

Ce pot ei să ne spună aşa de important despre acest vot prin corespondenţă? Iohannis a promis vot electronic, nu s-a aprobat, iar votul prin corespondenţă va fi un faliment total, indiferent dacă vin câte şapte sau vine tot Parlamentul României în diaspora. Această lege este nefuncţională, nu este încurajatoare deloc.

Ce caută Ana Maria Pătru, președintele Autorității Electorale Permanente a României, în delegaţie? De mai multe săptămâni schimbă avioanele între capitalele lumii, pentru a explica, direct, românilor din străinătate cum se va vota. Se pare că şi ea se pregăteşte pentru o campanie electorală, dar în acest caz nu mai prezintă garanţii pentru funcţia pe care o ocupă.

Le amintesc celor şapte informatori ai votului prin corespondenţă care se plimbă pe zeci de mii de euro că în România alocaţia pentru un copil este sub 20 de euro.

Cât costă deplasarea delegației în Italia a celor șapte magnifici?”

Pavel Croitoru, vicepreşedinte PNŢCD

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Megadelegație în Italia pentru votul prin corespondență: șapte oameni timp de șapte zile

Exportăm ”cultura” / Florin Salam i-a înnebunit pe italieni. Presa italiană: ”Un spectacol ieșit din comun”