in

Pisa, tată român disperat, se leagă cu lanţuri în faţa tribunalului pentru a-şi revedea fiul

Un cetăţean român s-a legat cu lanţuri de gardul tribunalului din Pisa pentru a-şi primi înapoi fiul, scrie La Nazione.

«Soţia mea l-a luat pe fiul nostru şi nu mai am nicio veste despre ei – a spus bărbatul. Am făcut denunţ la carabinierii din San Miniato însă nimeni nu mă ajută şi sunt disperat. Soţia mea suferă de tulburări psihice şi mi-e teamă pentru siguranţa micuţului. Acum vreau să vorbesc cu preşedintele tribunalului ca să mă asculte cineva. Până când nu vor veni să vorbească voi continua greva setei şi foame.

A pus în alertă autoritățile din Milano, s-a urcat pe macara: «Mi s-a furat valiza»

La faţa locului s-au dus carabinierii din Pisa care au încercat să-l convingă pe bărbat să renunţe la gestul său. «Asistata mea, mama minorului în chestiune, răspunde într-o notă scrisă avocatul Elisa Forfori, a fost găzduită împreună cu fiul într-o structură protejată, din mai până în octombrie 2015. Introducerea într-o structură protejată a fost dispusă de serviciul social competent din cauza relelor tratamente puse în practică de fostul partener, care este trimis în judecată pentru rele tratamente în familie. Mama şi copilul, ţinându-se cont de periculozitate, au fost introduşi într-o structură protejată departe de locul lor de rezidenţă.

Tatăl minorului are antecedente penale şi rezultă a fi persoană periculoasă care ar putea pune sub risc viaţa fiului. Doamna nu suferă de nicio afecţiune psihiatrică. În acest moment sunt în curs două procese privind încredinţarea minorului: unul la tribunalul pentru minori şi celălalt la tribunalul ordinar».


Bari, s-a spânzurat în fața Chesturii: «Vreau să plec în România»

Pavia, apel la solidaritate: un loc de muncă pentru părinţii unei fetiţe de 6 ani, bolnavă de leucemie

Din experiența mea în Italia: ”Apelaţi la agenţii de muncă credibile”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

”100 de euro lunar de lucrător, taxe incluse”. Așa a devenit Timişoara a opta provincie venetă

Ministru în Guvernul României: «Suntem soldaţi ai cauzei Repatriot»