in

Atenție, trupe de tâlhari români la benzinăriile din Austria. ”A venit căldura și au ieșit la treabă”

Un transportator român, care face călătorii între Germania și România a denunțat pe Facebook prezența unei ”trupe de tâlhari români”, la una din benzinăriile de la ieșirea din Austria (Shell – Nickelsdorf, foto), direcția către Ungaria, care fură și înșeală conaționalii aflați în tranzit . Despre tâlharii de pe autostradă au mai fost scrise articole în presă, însă foarte rar s-au publicat date exacte despre locul și modalitatea cum acționează aceștia.

Și mai rare, spre inexistente, au fost intervențiile sau interpelarile parlamentarilor sau politicienilor care își arată interesul față de problemele românilor din străinătate.

Românul, pe nume Ilie Tundrea, a descris cum acționează bandiții:

ATENȚIE!!!!La shellul de la nickelsdorf (ieșirea din Austria) acționează o trupa de tâlhari romani, azi-noapte la 01:30 in timp ce am intrat sa achit motorina mi-au înțepat roata din dreapta spate!!…Norocul meu ca am observat , am rămas sa schimb roata in stația PECO si atunci i-am văzut cum au acționat pe un autocar de atlasib cu alba-neagra si buzunarit!! A venit caldura si au ieșit la treaba, erau vreo 8-10…cei de la PECO ori din complicitate ori de frica nu se bagă, nu au vrut nici sa cheme poliția….eu zic sa profitam de Facebook si sa sheruim sa afle cât mai multi romani!!!”

La sosirea în țară, Ilie Tundrea a făcut un denunț la poliție, fără însă niciun rezultat.

”Acum vin de la poliția timisoara, nu pot face nimic, nu au cum sa anunțe…ca trebuia eu sa anunț acolo poliția….maine am programare la consulatul austriac…ma așteptam la sprijin din partea poliției romane!”, a comentat el pe facebook.

Despre comportamentul angajaților austrieci, românul a scris:

”Nu cred ca este o înțelegere (între tâlhari și angajații din stația de benzină, n.r.), dar sigur râd de noi cât de nenorociți suntem…bineînțeles că interesul era mai mare dacă erau cetățeni austrieci….de asta și-au dat seama și tâlharii…ți ataca doar români…”.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Bologna, român călcat intenţionat cu maşina și ucis de un italian

”La Coccinella Viola”, asociaţie la Como, misiune imposibilă: ”Vrem unirea tuturor asociaţiilor româneşti”