in

A violat o italiancă, pe plajă la Ravenna. Salvini: ”Castrare chimică”

În intenţia victimei trebuia să fie o seară de distracţie şi muzică până noaptea târziu, însă totul s-a transformat într-un coşmar. Pe timpul petrecerii într-un local din Marina di Ravenna, un român de 17 ani, în Italia de câteva luni, a convins o italiancă de 18 ani să-l urmeze pe plajă şi apoi a violat-o. Agresorul a fost reţinut câteva ore mai târziu. A fost incriminat şi de un video filmat cu telefonul său mobil în timp ce fata se reîmbrăca.

Violul a avut loc zilele trecute. Fata, din provincia Ravenna, sosise pe plajă împreună cu o amică tocmai pentru a participa la petrecere. Acolo l-a întâlnit pe băiatul de 17 ani şi pe un amic conaţional, pe care poate îi cunoşteau deja din vedere. Prietena fetei, auzind urletele victimei, i-a sărit în ajutor. Carabinierii au ajuns la agresor în mai puţin de 24 de ore. Reţinerea sa a fost validată de judecătorul de instrucţie avându-se în vedere infracţiunea de viol în grup: anchetatorii vor să înţeleagă dacă al doilea român a împiedicat intervenţia prietenei la primele strigăte ale victimei.

Privind cazul a intervenit Matteo Salvini: ”Este posibil să ne umplem de bestii ca aceasta? După voi este posibil să se reeduce un asemenea tip? Castrare chimică şi apoi acasă, punct”.

Fata şi o amică de aceeaşi vârstă cu ea, împreună cu un mic grup de amici, au ajuns în localitatea balneară pentru a participa la o petrecere într-un local foarte frecventat de tineri. În acel context l-au întâlnit cele două pe român (care nu lucrează, nu studiază şi locuieşte tot în Ravenna împreună cu părinţii, chiar dacă în mod formal nu are domiciliu) şi pe un amic conaţional, şi acesta minor, şi pe care probabil îi cunoşteau din vedere.

Cei doi români le-au invitat pe fete să facă o plimbare pe plajă. La un anumit moment amica fetei de 18 ani şi al doilea român s-au îndepărtat fiindcă tânăra trebuia să dea un telefon. Băiatul de 17 ani – potrivit acuzării – imediat ce a rămas singur cu fata, a profitat de ocazie pentru a-i face primele avansuri. Însă la refuzul ei, a dezbrăcat-o cu forţa şi a violat-o în ciuda urletelor tinerei. Prima care a reacţionat la strigătele victimei a fost amica, aceasta ajutând-o să-şi revină.

Tânăra, după o noapte în stare de şoc, s-a întors acasă şi i-a mărturisit mamei care a însoţit-o la cazarmă. De acolo a fost dusă la spital. Carabinierii de la Unitatea din Faenza au reuşit în mai puţin de 24 de ore să-l identifice pe suspect după ce au efectuat cercetări în diferite localuri din zona Faenza, destinaţie a tinerilor români.

Adolesecentul de 17 ani, găsit în noaptea de 8 mai, mai întâi a negat totul susţinând că în noaptea anterioară se afla de fapt într-o discotecă din Faenza. Şi când au găsit militarii în telefonul său un video cu fata de 18 ani filmată în timp ce se reîmbrăca ajutată de amică, a vorbit de un raport consimţit. Pe un umăr i-au fost găsite înroşiri compatibile cu o ultimă încercare de apărare din partea fetei.

În faţa judecătorului de instrucţie, a susţinut apoi că nu a înţeles refuzul fetei din cauza dificultăţii sale de a înţelege italiana. Şi în ce priveşte videoul, a spus că nu l-a întregistrat din morbiditate ci fiindcă, în încercarea de a face lumină cu propriul aparat, a greşit tasta.

Declaraţii care se pare că nu i-au convins deloc pe anchetatori astfel că tânărul se află în arest preventiv în penitenciarul pentru minori din Pratello. Pentru moment dosarul a fost deschis, de procurorul Flavio Lazzarini, pentru viol în grup: investigatorii doresc să înţeleagă dacă la primele strigăte ale fetei al doilea român, acum anchetat în stare de libertate, a împiedicat sau nu intervenţia prietenei victimei somând-o să ignore ce se întâmplă.

 


Citiți și:

Ragusa, povestea incredibilă a unei românce violate și sechestrate de angajator. «Îmi spunea că sunt o sclavă»

Mii de românce violate la Ragusa, ministerul de Interne italian răspunde

 Român arestat pentru viol în centrul Romei, victima a ieşit pe fereastră la etajul patru

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Vă rog frumos, domnule diplomat, mai încet că ne aud vecinii!

O familie de romi din Vrancea a rămas fără copil în Italia – VIDEO