in

Pescara, român beat, cade de la etajul trei al locuinței sale: va rămâne paralizat

Bărbatul de 40 de ani s-a aşezat pe balustrada balconului, şi-a pierdut echilibrul şi a căzut în gol. Intervenţia chirurgicală a fost inutilă.

Românul de 40 de ani a căzut de la etajul al treilea al locuinţei sale din Pescara, în timp ce era beat şi s-a sprijinit de balustrada balconului, nu va mai putea merge niciodată.

O dramă cutremurătoare pentru bărbatul care îşi întreţinea familia adunând cupru şi care, potrivit reconstituirii poliţiei, deseori îşi încheia ziua cu o sticlă de vin consumată tocmai aşezat pe balustrada balconului de la etajul al treilea al blocului social în care locuieşte cu familia sa.

Starea sa de ebrietate ar fi fost cea care l-a făcut să-şi piardă echilibrul şi să cadă, la puţin după ora unu noaptea. S-a aplecat prea mult de la balustradă şi a ajuns jos, după un zbor de circa 10 metri.

Zgomotul surd al căderii a atras atenţia soţiei care dormea şi a celorlalţi conaţionali care au ieşit în afara clădirii, găsindu-l pe bărbat la pământ, distrus, îndurerat, dar conştient.

La faţa locului au fost chemaţi imediat salvatorii, mai întâi conaţionalii românului au chemat 113, solicitând ajutor urgent. În scurt timp au sosit şi paramedicii de la 118 care au înţeles imediat gravitatea situaţiei. Odată dus la urgenţă, consultaţiile au relevat imediat grava leziune medulară a bărbatului căzut la pământ pe spate, leziune pentru care s-a încercat in extremis o intervenţie chirurgicală.


Citește și:

Guidonia, român beat accidentează şi ucide un pieton. La Roma este primul omor rutier

Vicenza, beat la volan, era dat în urmărire în România

Roma, scenă de groază, îşi loveşte cumnata cu ciocanul şi îi taie gâtul. Soţia ucigaşului se afla în Moldova

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cadavru unui român, găsit în canalul Brentelle din Padova

DREPT LA REPLICĂ