in

Fetiţă româncă de zece ani, găsită moartă într-o piscină. Ipoteză înspăimântătoare: răpită și ucisă

Maria, o fetiţă româncă în vârstă de 10 ani (urma să îi împlinească în august) a fost găsită moartă în piscina unui restaurant din San Salvatore Telesino (Benevento). Fetiţa era fără haine. O primă ipoteză este că s-ar fi înecat, dar există şi alte ipoteze, înspământătoarea, cum ar fi aceea că ar fi putut fi răpită şi ucisă.

Au găsit-o fără viaţă şi fără haine în piscină în noaptea dintre 19 şi 20 iunie. Hainele erau împăturite fumos pe marginea piscinei, iar încălţările aliniate.

Potrivit unei prime reconstituiri, fetiţa ar fi ieşit din casă pentru a merge la biserica din apropiere, Santa Maria Assunta, de unde ar fi fost văzută plecând la 19.40. Fiindcă nu a ajuns acasă, tatăl – un muncitor care trăieşte de câţiva ani la San Salvatore – a dat alarma.

În acea seară era procesiunea pentru Sant’Anselmo, patronul localităţii, şi fetiţa ar fi trebuit să participe. Dar din cauza ploii, la 19.40 procesiunea se întrerupe şi Maria pleacă acasă. Din acel moment nu se mai ştie nimic, până când, după patru ore, este găsită moartă dezbrăcată în piscina unui restaurant închis, în apropiere. În gardul de plasă era o gaură.

A fost găsită de proprietarul unui pub din apropiere, care a anunţat carabinierii. Imediat primele dubii cu privire la un accident: cum a făcut fetiţa să desprindă singură plasa de fier pentru a intra în incintă? Pe o masă carabinierii au găsit două pahare de plastic. Cine le-a folosit? Ce ar fi căutat fetiţa la piscină, fără un prosop şi având în vedere că afară ploua şi era frig?

Printre primii sosiţi la faţa locului, primarul din San Salvatore, avocatul Fabio Massimo Romano.

Carabinierii au audiat zeci de persoane, pentru a înţelege dacă în acea incintă, unde se ţin nunţi şi zile de naştere, a intrat singură sau a fost dusă de cineva. Cazul are multe puncte întunecate, scrie presa locală. Multe semne de întrebare care lasă loc unei ipoteze ingrozitoare: fetiţa ar fi putut fi dusă acolo de un adult rău intenţionat. «Nu eliminăm nicio pistă», spune procurorul din Benevento, Giovanni Conzo. LOcalitatea, cu circa 4.000 de locuitori, este în stare de şoc, pentru dispariţia „fetiţei foarte frumoase care frecventa şcoala elementară”.

Cercetările continuă.


Citiți și:

Terni, adolescentă de 15 ani, răpită de trei români

Calabria, minoră româncă dată în căutare internațională, salvată din ghearele unui proxenet

Dispariție suspectă: româncă din Italia căutată de familie din 2011. Avea un copil de 4 ani

Româncă dispărută de acasă, găsită după o săptămână, spânzurată într-o pădure din Brianza

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Noto, român arestat pentru furt de lămâi, mașina sechestrată, circula fără asigurare auto obligatorie

Tragedie la mare, român mort pentru a-şi salva copiii. Erau în vacanță în Puglia