in

Foggia, poliţişti scuipaţi şi ameninţaţi: trei români arestaţi pentru ultraj

La bordul unui Peugeot 206 gri, cu viteză nebunească, au semănat panica pe străzile Foggiei. Zeci şi zeci de apeluri telefonice care au ajuns la sala operativă a poliţiei pentru semnalarea anomaliei. Este ceea ce s-a întâmplat între orele 20 şi 21 pe 21 iunie, când utilitara gri a fost văzută gonind prin centrul Foggiei.

La faţa locului a fost trimisă imediat o patrulă a poliţiei. Mulţi trecători au semnalat agenţilor că maşina în chestiune fusese văzută staţionând pe via Monfalcone. Poliţiştii au ajuns pe strada indicată şi au găsit maşina la bordul căreia se aflau trei cetăţeni români fără domiciliu stabil. Este vorba de Gabriel Alimanitu, de 27 de ani, Marian Stroescu, de 30 de ani, şi de Piti Mihai, de 33.

La vederea poliţiei, cei trei nu au încercat să fugă, ci s-au năpustit asupra lor, agresându-i cu pumnii şi picioarele şi adresându-le ameninţări grave, chiar şi cu moartea, continuate şi pe timpul transportării la Chestură. Cei trei au fost arestaţi pentru violenţă, ultraj şi distrugere agravată şi continuată în complicitate: odată ajunşi în birourile de pe via Gramsci, cei trei nu au ezitat să distrugă mobilierul.


Citește și:

Vicenza, alimentau ”piaţa neagră” pentru îngrijitoare, înșelătorie în toată regula

Contrabandă de ţigări, români prinși la Torino, descoperiți cu un câine special dresat pentru găsirea de tutun

Sicilia, politician italian șantajat după ce a avut un raport sexual cu o româncă. I-a fost cerută suma de 100.000 de euro

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Căutat de Interpol pentru omor rutier, lucra ca muncitor lângă Venezia

S-a prăbuşit la pământ în timp ce lucra. Muncitor român de 60 de ani, mort pe şantier în Trento