in

Carabinierul care a acidentat mortal doi români mergea cu 120 km/h

Mergea cu 120 km la oră carabinierul care pe 17 octombrie 2010, la volanul unei maşini de serviciu Alfa 155, a dat peste un Volkswagen (in imaginea de mai sus) în care se aflau doi români, la Verona. Cei doi români au murât amândoi, la distanţă de două zile, la spital, în urma accidentului. Este ceea ce rezultă din dosarul pentru omor din culpă înaintat la tribunal de procurorul Federica Omani, pe numele carabinierului de 29 ani implicat.

În concluziile anchetei, carabinierul este acuzat că a condus fără să respecte regulile de prudenţă comună şi în particular de a fi circulat cu o viteză excesivă în apropiere de o intersecţie.

Când a ajuns la interesecţie cu 120 km/h, maşina carabinierilor avea girofarul aprins, dar fără sirenă. Cei doi carabinieri aflaţi în maşină au scăpat nevătămaţi.

În urmă accidentului a murit mai întâi Marius Nistor, 20 ani, rezident la Buttapietra. A fost operat de urgenţă la spital, dar a murit la câteva ore.

Marius Nistor, originar din Tulcea, se afla în Italia cu mama sa, Mariana, şi cu fratele său Petrică, de 18 ani. Tragică ironie a sorţii, tatăl lui Marius a murit în urmă cu 9 ani tot într-un accident de maşină, la Verona, nu departe de locul în care s-a întâmplat acum accidentul.

La două zile după accident a murit şi al doilea român, Ovidu Dumitru Ciortan, 20 ani.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

CE lasă ministerul lui Udrea fără bani europeni

Fini: „Cetăţenie înseamnă adeziune la valorile societăţii”