in

Vedetele aleg vacanţele în Italia! Andi Moisescu merge împreună cu familia în nord, la munte

Prezentatorul emisiunii „Apropo TV”, Andi Moisescu, a făcut o obişnuinţă din a-şi petrece vacanţele în Italia. Complet satisfăcut de sejurul de anul trecut, aşteaptă cu nerăbdare vacanţa. Vedeta Pro TV va pleca împreună cu soția sa, Olivia Steer, și cu cei doi copii ai lor în nord, la munte.

După un weekend relaxant în doi, petrecut în nordul Bucovinei, Andi Moisescu şi soţia lui plănuiesc un sejur în patru. Vor ca anul acesta să repete momentele plăcute din anul anterior, însă, de această dată, împreună cu cei doi copii. „Noi mergem să verificăm puţin nordul Italiei. Ne-am împrietenit cu el vara trecută, în doi. Acum mergem în patru. Să vedem dacă o să le placă şi celor mici la fel de mult. Pe scurt, la munte. De ce? Că-i mai răcoare şi aerul mai proaspăt”, a dezvăluit Andi Moisescu.

Cu ce povestiri se va întoarce din Italia?

Andi Moisescu nu este numai un “devorator” de publicitate, ci şi unul al momentelor amuzante, pe care le reaminteşte de fiecare dată când are ocazia. „Eram pe o insulă în Grecia, mai exact pe o plajă pustie. Una peste alta, am intrat cu cheia-telecomandă de la maşniă în apă. Am crezut că acolo o să rămână autoturismul, până îmi trimite cineva a doua cheie. Dar Cineva a fost sus şi, după ce-am uscat-o bine la soare, şi-a revenit”, a povestit cu zâmbetul pe buze prezentatorul emisiunii “Apropo TV”.

Dana Rogoz a sărbătorit la Roma

Vacanţa în capitala Italiei a avut două motive de celebrare pentru Dana Rogoz. Vedeta şi-a serbat atât ziua de naştere, cât şi şapte ani de relaţie cu iubitul ei.

“Am aruncat un ban în Fontana di Trevi ca să mă întorc în Roma. Am traversat pe jos toată zona istorică a Romei de la un capăt la altul, de mai multe ori. Din cauza asta am făcut febră musculară, dar a meritat din plin, fireşte. N-am făcut deloc shopping, pentru că nu am găsit nimic care să-mi placă în mod special şi nu sunt nebună să cumpar ceva, doar ca sa zic că <<am făcut shopping afară>>. Mi-am cumpărat doar o floare, în ghiveci, pe care m-am chinuit destul de tare să o car prin aeroport.”, a mărturisit Dana Rogoz pe blogul personal.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

5.000 de pensionari români in Italia

Teatrul lui Matei Visniec la Accademia di Romania