in

Labe de urs sau picioare umane servite la restaurantul chinezesc? Anchetă la Padova

În farfurie, labe de urs. Însă fotografia postată de unul dintre bucătari cu «materia primă folosită» a declanșat o întrebare teribilă: dacă sunt picioare umane cele utilizate în restaurantul chinezesc? Imaginea postată pe Facebook cu două membre inferioare într-un castron, foarte similare picioarelor umane, a stat la originea anchetelor carabinierilor de la NAS care au dus la denunțarea patronului și bucătarului unui restaurant chinezesc din Padova care ar fi gătit și servit labe de urs.

După cum relatează Il Mattino di Padova, a fost dispusă o autopsie a resturilor și a fost demarată o anchetă în restaurantul chinezesc din centrul comercial China Ingross de pe Corso Stati Uniti, al cărui patron este cercetat.

”Imaginea macabră, publicată pe Facebook, a ajuns sub lupa carabinierilor Procurorul a dispus o consultanță tehnică pentru examinarea (presupuselor) labe de urs imortalizate în fotografie de bucătarul restaurantului.”, scrie ziarul.

În seara de 28 noiembrie acele labe erau delicatesa cinei organizate de un comerciant (chinez) pentru oaspeții săi. Un medic legist, consultat de anchetatori, și-ar fi exprimat anumite dubii privind faptul că era vorba (cu absolută certitudine) de labe de urs, având în vedere asemănarea puternică cu membrele umane.

Patronul restaurantului, Xiaodong Feng, de 52 de ani, este cercetat oricum pentru încălcarea normelor de protecție a faunei sălbatice care ocrotesc ursul autohton (prezent în Abruzzo și Triveneto), care nu se poate vâna în Italia.

Pe timpul percheziției carabinierii au găsit apoi 55 de kilograme de pește (expirat sau în scadență) a cărui proveniență nu se putea identifica. Pentru a evita cazuri similare, procurorul Roberti a ordonat carabinierilor controale în toate restaurantele chinezești din Padova și provincie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Adriana, infirmieră la Pescara, si cei doi copii, printre victimele avalanșei care a distrus hotelul din Abruzzo

Soțul româncei dispărute în avalanșă: «M-a salvat durerea de cap a soției»