in

VIDEO Românii din străinătate au realizat videoclipul oficial al lui Puya

Dragoş Gărdescu, recunoscut mai degrabă cu numele de scenă Puya, a lansat videoclipul oficial la piesa “Vestul sălbatic”, care este un colaj de imagini trimise de românii plecaţi în străinătate şi au reuşit să “cucerească vestul”.

Atât melodia, cât şi videoclipul sunt dedicate românilor care au plecat din România şi care s-au impus în ţările în care s-au stabilit. Acest proiect a început în urmă cu câteva luni, când Puya i-a invitat pe toţi românii din străinătate să se filmeze în timp ce cântă melodia sa.

“Dacă eşti român şi stai în străinătate, filmează-te cântând pe piesa “Vestul sălbatic”, urcă filmuleţul pe Youtube la o calitate cât mai bună, trimite-mi link-ul şi vei avea şansa să apari în videoclipul oficial. Nu uita să spui cine eşti şi în ce ţară lucuieşti acum”, suna anunţul pe care la postat, în luna martie, pe site-ul oficial. Astfel, pe youtube, au apărut zeci de video-uri cu români din Italia, Spania, Germania, America, Anglia, Austria sau Suedia, care s-au filmat pe melodia lui Puya.

Videoclupul oficial reprezintă, de fapt, un montaj cu cele mai reuşite 20 de filmuleţe pe care românii stabiliţi în diferite colţuri ale lumii le-au realizat.

„Românii au ajuns peste tot în lume şi mereu îşi fac simţită prezenţa. Dacia e pe străzile din Germania, auzi Inna la radio în Spania şi dai peste fum de mici în Italia. Versurile mi-au venit pur şi simplu întâlnidu-i pe compatrioţii noştri plecaţi din ţară şi fiind o piesă dedicată lor mi-a venit ideea să îi şi bag în videoclip. Până la urmă, ei pot confirma că ceea ce se spune în piesă este 100% adevărat. Am aşteptat trei luni filmuleţele trimise de ei şi unele sunt chiar foarte reuşite. Au sosit peste 80 de filmări, multe dintre ele ajungând la sute de mii de vizualizări pe net. Am selectat 20 mai reuşite şi a ieşit o transmisiune din mai multe colţuri ale lumii unde sunt români”, a declarat Puya.

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Festivalul Portului Popular Românesc la Roma/ Galerie FOTO

Studiu UNAR: tineri imigranţi, mai discriminaţi la Milano decât în Sicilia