in

Furt la Aosta în valoare de 200.000 de euro, arestați doi dintre cei cinci hoți, toți români

În noaptea dintre 6 și 7 noiembrie 2016, din magazinul din Aosta au fost furate echipamente sportive în valoare de 200.000 de euro. Doi componenți ai bandei au fost arestați, iar alți trei au fost dați în urmărire.

Se numesc Adrian Răzvan Tinca și Valeriu Tinca, de 25 și respectiv 23 de ani, frații presupușii autori ai furtului comis în noaptea dintre 6 și 7 noiembrie anul trecut la magazinul Gal Sport din zona de plecare a telecabinei din stațiunea Pila, regiunea Valle d’Aosta. Frații Tinca, arestați de carabinierii din Ivrea pe 13 martie, au forțat poarta și ușa magazinului neutralizând sistemele de alarmă și apoi au îngrămădit într-o furgonetă echipamente sportive în valoare de 200.000 de euro.

Analizând imaginile camerelor de supraveghere, agenții de la chestura din Aosta s-au pus pe urmele potențialilor răufăcători. Urme care au dus la o casă rurală din Borgomasino, în apropiere de Ivrea.

Pe 13 martie, Adrian Răzvan Tinca a fost arestat de carabinierii din Moncalieri pentru jaf: un fapt care a determinat forțele de poliție să descindă în casa din Borgomasino pentru a executa mandatul de arestare a celorlalți patru componenți ai bandei.

În clădire a fost găsit numai Valeriu Tinca, fără antecedente penale, care a fost dus la închisoarea din Ivrea. Însă s-au pierdut urmele lui R.I.L., de 28 de ani, J.L., de 24, și R.M.D., de 31, toți cu antecedente penale, pe numele cărora au fost emise mandate europene de arestare.

În cele patru luni de anchetă, mare parte din pradă – cel puțin 90% – a fost vândută pe piața neagră.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Se reintroduc controale la sânge la granițele României: «Pregătiți-vă de cozi uriașe de Paste», anunță poliția de frontieră

Taranto, bătrân ”agățat” de trei românce, apoi adormit și jefuit. Tocmai ridicase pensia