in

Lovit în cap de o grindă de oţel, muncitor mort la muncă la Gallarate

Un român de circa 50 de ani a fost lovit la cap de o grindă din oţel la locul de muncă şi a murit. Accidentul a avut loc pe 27 iulie la firma Transfluid din Gallarate (Varese), anunţă varesenews.it.

Muncitorul român, angajat al unei firme externe, lucra pe o platformă mobilă cu braţ telescopic, când a fost lovit la cap de o traversă din oţel care i-a produs un traumatism cranian deosebit grav. Accidentul s-a produs miercuri 27 iulie, înainte de prânz.

La faţa locului s-au dus medicii de la 118, a fost alertat şi elicopterul medical din Como pentru eventualul transport la spital, şi inspectorii de la Oficiul pentru Siguranţa Muncii de la Asl. Din păcate bărbatul a murit, în ciuda manevrelor de reanimare practicate de cei doi medici care au intervenit.

Transfluid este o societate mare, înfiinţată în 1957: se ocupă de transmisii industriale şi de componentele acestora, în special de articulaţii hidrodinamice, variatori de viteză, frâne, ambreiaje, transmisii hidraulice şi cuplaje.

La societatea din Gallarate sunt angajaţi circa 60 de muncitori. Muncitorul român era angajatul unei firme care lucra în antrepriză în cadrul societăţii Transfluid: era prima lui zi de muncă de Transfluid.

Citeşte şi

Muncitor român mort la muncă în Abruzzo

Fănică şi Mihai, morţi pe şantierele din Italia

 

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Europarlamentarii PSD protestează contra măsurilor luate de Spania împotriva românilor

Alin Agape, artist la Palermo: „Nu îmi pot permite un serviciu deoarece nu aş mai avea timp să pictez”