in

Ioana, protagonista sexy de la „Palio di Siena”: „Sunt italiancă din 2009”

Ioana Bojani (pe numele ei de fată Chiorean- FOTO Galerie Facebook/ Bihoreanul))- iată numele româncei de 21 de ani care a devenit protagonistă pe internet şi ulterior în presă, după ce a fost filmată sărutându-se aproape goală cu un bărbat mai în vîrstă, la o fereastră cu vedere către Piazza del Campo, în timpul cursei de cai de la Siena. Ea a declarat pentru presa din România că trăieşte în Peninsulă de patru ani, iar din mai 2009 are şi cetăţenia italiană.

Tânăra a fost intervievată şi de către jurnaliştii de la ProTv, cărora le-a spus ceea ce s-a petrecut în acea zi:

"Intr-adevar, am fost într-o excursie cu noul meu partener de viaţă la Siena, am fost prezenţi la un concurs de călărie. Acelea sunt case ale oamenilor, care pe parcursul acelui festival sunt închiriate balcoanele pentru privelişte, ca să nu stai acolo in grup, este ceva rezervat…"

Recunoaşte că a avut un comportament discutabil, însă îşi asumă gesturile, dând vina şi pe şampania consumată în compania celui pe care îl prezintă ca pe iubitul ei: "Fiecare are dreptul la libertate şi îsi asumă responsabilitatea pentru actele sale, nu au fost foarte draguţe, dar nici deloc obscene. Fiecare are libertatea de a se exprima in modul in care simte. Probabil in acel moment am fost invaluita de toata gălăgia şi nici n-am fost atentă in jurul meu".

În ceea ce priveşte speculaţiile şi comentariile apărute în presă, conform cărora ar fi o prostituată de lux în Italia, românca mai adaugă, pentru Pro Tv: „ Acea eticheta care mi s-a pus este foarte gravă, este foarte gravă şi trebuie dovedită. Nu ma simt bine, este numele familiei mele, numele fostului meu sot si mai departe este viaţa mea. Nu mi se corect, etic si moral sa etichetezi o persoana fara să îi ştii măcar un dosar, un CV. In spate se afla o familie, se afla un început de relaţie, se află foarte multe lucruri pentru care poti suferi. Eu, pentru comportamentul meu sunt responsabila, dar nu are de ce şi restul lumii să fie târât în astfel de scandaluri".

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Festivalul Callatis de la Roma la N24 Plus!

Mihaela, adolescenta de 14 ani, dispărută în Toscana