in

Italianul care expulzează români. După cerșetorul Dudu, a trimis-o acasă pe Tatiana: ”O duc personal la Brăila”

Nouă colectă a Lega Nord pentru a trimite acasă ”coșmarul din Pontelagoscuro și Barco” (două zone din Ferrara). Este strângerea de fonduri întreprinsă de Nicola Lodi, responsabil cu siguranța și imigrația al Lega, care după ”expulzarea” unui cerșetor român, zis Dudu, la Craiova, a însoțit-o la Brăila pe Tatiana, nume adevărat Topor Tanța, româncă de 48 de ani.

Plecarea a avut loc sâmbătă după-amiază de pe Aeroportul Marconi din Bologna. Un zbor până la București, la bord cu Lodi și cu un avocat, apoi până la Brăila.

”O altă repatriere plătită de cetățenii ferrarezi – comentează Nicola Lodi pe Facebook. După cazul lui Durac Florea acum îi vine rândul faimoasei în mod trist Tatiana, o cetățeană română cunoscută drept coșmarul din Pontelagoscuro și Barco”.

”Cetățeana română de ani de zile deranjează zilnic bătrâni amenințându-i și scuipându-i când le cere bani sau țigări – povestește leghistul. Mai mult, a făcut obiectul unei pedepse cu detenția pentru o infracțiune deosebit de gravă, violență asupra minorilor, atitudine care până astăzi nu a încetat, iată de ce diverși părinți sunt îngrijorați privind prezența ei în parcuri publice, unde cu un aer normal abordează minori și în mod insistent încearcă să se apropie cu un aer suspect și amenințător”.

În plus, ”doamna, de circa 50 de ani, se plimbă cu autobuzul întotdeauna fără bilet, se oprește în fața supermarket-urilor din zonă și molestează clienții întrucât este aproape mereu beată. Tatiana era la Ferrara de dinainte de 2010, ocupa în mod abuziv un depozit aici în spatele pieței din Pontelagoscuro, ținea în sclavie un cetățean român cu picioarele cangrenate și am reușit să o expulzăm după o lungă muncă de mediere cu mama și fiica. Are o casă în România și din acest motiv nu vrem să fim acuzați de rasism fiindcă nu vorbim de o biată cerșetoare”.

foto: facebook

”Ne întrebăm de ce cetățenii trebuie să se ocupe de rezolvarea problemelor de ordine publică scoțând bani din buzunar pentru a plăti documente și voiaj de întoarcere acestei persoane. Răspunsul cetățenilor a fost imediat, chiar și persoanele disponibilizate au plătit o contribuție pentru a expedia acasă o infractoare. A rămas prea mult timp la Ferrara în indiferența tuturor, este de-ajuns să verifici apelurile la centralele poliției și carabinierilor.

”De data aceasta a fost foarte greu. Dacă ne-ar fi sprijinit forțele de ordine ar fi fost mai simplu, însă nu ne-au ajutat nici măcar pentru document, în timp ce, încă o dată, consulatul român ni l-a dat în 5 minute pentru că vor repatrieri”. Astfel comentează Nicola Lodi expulzarea Tatianei ().

”O însoțim personal la Brăila, orașul său, monitorizând și documentând totul astfel încât să rămână acolo”, comentează Lodi, mulțumind ”mulților cetățeni care în două zile au stat la rând pentru a ne da fondurile pentru repatrierea Tatianei”.


Citește și:

Cerșetor român ”expulzat” de Lega Nord, care a făcut chetă: ”Dudu nu se mai întoarce în Italia. Deci se poate”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Câți bani primește un șomer în Italia? Iată cum se calculează indemnizația și cum se face cererea

Italia îmbătrânește, străinii o salvează. Noile date ISTAT privind populația: aproape un sfert din ”noii italieni” sunt români