in

„Omul păianjen”, un hoţ român de 36 de ani, a fost arestat de poliţia din Viterbo

Poliţia din Viterbo l-a arestat în noaptea dintre 10 şi 11 septembrie, în timp ce punea la cale un furt într-un birou de gestionare a clădirilor de locuinţe. G.V.M., român de 36 de ani (foto), supranumit de poliţie „omul păianjen” are o lungă listă de antecedente pentru furturi comise în zona Viterbo. Ultimul, la Civita Castellana în urmă cu câteva luni, pentru care a fost arestat de carabinierii de la unitatea locală.

Pe 10 septembrie, la 113 au sunat câţiva rezidenţi din bloc. Auzeau zgomote suspecte care proveneau de la etajul al doilea. Era G.V.M. care încerca să deschidă forţat geamul biroului.

Potrivit reconstituirii, bărbatul a încercat mai întâi să forţeze uşa de la intrare cu o foarfecă. Nereuşind, s-a căţărat pe conducta de gaze până a ajuns la etajul al doilea. În fine, a reuşit să deschidă fereasta cu şurubelniţa şi a intrat.

Deranjat de intervenţia patrulei, nu a reuşit să ia mare lucru. Numai timbre fiscale în valoare de puţin peste 20 euro şi circa o sută de euro, în monede.

Când a auzit sirenele poliţiei, G.V.M. s-a lăsat în jos pe ţeava de gaze. Apoi, pentru a fugi cât mai repede, a efectuat un salt şi a aterizat pe un jeep Wrangler, înfundându-i capota.

Pe timpul urmăririi un poliţist s-a rănit, suferind contuzii vindecabile în cinci zile. A fost arestat pentru furt.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Biserica Ortodoxă Română, recunoscută oficial în Italia. Episcopia: „Dăm slavă lui Dumnezeu”

Senatorul Viorel Badea, în vizită la Roma: “Am discutat cu românii despre votul prin corespondenţă”