in

Col dei Rossi, român dispărut de 6 luni, găsit mort în pădure, spânzurat cu o funie de ramura unui copac

Dispăruse de exact șase luni și a fost găsit, fără viață, numai pe 24 septembrie. Cadavrul său a fost descoperit de un căutător de ciuperci, care în stare de șoc a dat imediat alarma. Corpul bărbatului, un cioban de 46 de ani, de origine română, rezident la Pieve Fosciana, era spânzurat cu o funie de ramura unui copac, în localitatea Col dei Rossi, la câteva sute de metri de luminișul unde obișnuia să ducă oile.

Carabinierii nu au îndoieli privind faptul că acel cadavru este al bărbatului care plecase de acasă cu intenții sinucigașe. A fost recunoscut după îmbrăcăminte și câteva caracteristici somatice de rude, care au trebuit să treacă prin dureroasa procedură de recunoaștere a cadavrului. Imediat după plecarea acestuia, căutările care au fost efectuate în toată zona, nu au dus la niciun rezultat.

La fața locului au intervenit pentru recuperarea cadavrului și pompierii.

Potrivit anchetatorilor, corpul găsit este al lui Faur Anistor, de 46 de ani, rezident la Pieve Fosciana, care și-a părăsit locuința marți 21 martie la 20.30, nemaintorcându-se.

Odată ajunși la fața locului, rudele au recunoscut cadavrul. Hainele cu care era îmbrăcată victima corespundeau cu cele purtate de cioban în ziua dispariției sale. La fel și înfățișarea sa.

Astfel, magistratul nu a dispus efectuarea de anchete și a înapoiat corpul familiei sale. Principala ipoteză este cea a sinuciderii.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Impact mortal la Ardea, lângă Roma, victimă un român de 34 de ani

Caz halucinant la Torino: istoria unui copil român de 11 ani, copil fantomă din cauza birocrației