in

Metoda ”furculița”, furt la bancomatele de la Poste Italiane. Trei români arestați

Carabinierii din Melito Porto Salvo au arestat în flagrant trei români surprinși în timp ce manevrau bancomate din Bova Marina și Condofuri (Calabria). Cei trei sunt suspectați a fi autorii a numeroase alte acțiuni infracționale asemănătoare comise pe întreg teritoriul provinciei Reggio Calabria.

Au fost arestați trei recidiviști: Claudiu Viorel Constantin, de 20 de ani, Adrian Punica, de 27, și Vlăduț Constantin Guinie, de 20. Militarii erau încă de pe 2 octombrie pe urmele lui Constantin, când acesta prin aceeași modalitate a manevrat bancomatul filialei Poste Italiane din Bova Marina, reușind să intre în posesia sumei de 200 de euro.

În acea ocazie bărbatul, împreună cu alți doi complici care ”stăteau de șase”, și-a utilizat cardul bancar pentru a extrage câteva zeci de euro. Însă la momentul ieșirii banilor, înainte ca fanta automată să se închidă, răufăcătorul a reușit să introducă un instrument special, în argou numit ”furculiță”, în interiorul distribuitorului de bancnote, blocând astfel bancomatul. Când s-a dus utilizatorul următor să extragă bani, bancnotele sale au rămas blocate în interiorul distribuitorului și, ca urmare, crezând că s-a terminat numerarul, a plecat. În acel moment Constantin s-a dus la bancomat și, după scoaterea ”furculiței” introdusă anterior, a intrat în posesia bancnotelor.

Până la urmă au fost prinși. Militarii și-au dat seama că fanta bancomatului filialei Poste Italiane rămăsese deschisă. Observând doi tineri români în apropierea bancomatului, au decis să-i verifice, surprinzându-l pe unul dintre ei cu o foarfecă cu vârful tăiat – probabil folosită pentru a forța bancomatele – și cu câteva bancnote ridicate prin aceeași metodă de la câteva bancomate din Bova Marina și Condofuri.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Chivasso, doi ciobani români, executați în stil mafiot, uciși cu mai multe lovituri de cuțit

Alarmă a dermatologilor din spitale: explozie de BOLI SEXUALE în Italia