in

VIDEO/ “Femeia suspendată”- magie românească pe străzile din Napoli

“Femeia- suspendată”, aşa o cheamă locuitorii din Napoli pe artista care îi lasă pe toţi trecătorii, efectiv, cu gura căscată.

Potrivit “La Repubblica”, este vorba despre o româncă tânără care impresionează, zi de zi, trecătorii din centrul oraşului italian, cu un număr de magie ieşit din comun, un fel de statuie vivantă suspendată.

Înfăşurată într-un şal auriu, cu faţa acoperită, femeia pare aşezată pe un scaun invizibil, în Piazza San Domenico Maggiore. Aparent, se sprijină doar într-un baston subţire.

Trecătorii se opresc, se uită curioşi, apoi încearcă să descopere “secretul”. Nu au voie să se apropie prea mult, un afiş de lângă femeia- statuie îi invită să nu o atingă.  Apoi, fără să înţeleagă cum de artista nu cade, fac fotografii şi lasă câte o monedă, în semn de apreciere.

Un secret dezvăluit, în parte, ziaristei de cotidianul italian, de cumnata româncei, care este îi este şi asistentă: “este nevoie de multă concentrare şi de un echilibru extraordinar”.

O spectatoare susţine că a mai văzut numărul de magie la Barcellona şi explică: “Sub covor se află un suport de fier, legat de bastonul de care se sprijină femeia. Nu e magie, dar e nevoi de un echilibru ieşit din comun”.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Crăciun 2011/ Colectă de cadouri pentru copiii nevoiaşi din Bacău şi Piatra Neamţ

Ambasada lor