in

Fontanafredda, italian împușcat în cap de un român, pentru 15.000 de euro. ”Îmi trebuiau pentru a-mi plăti datoriile”

A ucis un italian în vârstă de 48 de ani după ce îi promisese că îi vinde un ceas Rolex de mare valoare, la doar 15.000 de euro. Când s-a prezentat cu banii, italianul a fost împușcat în cap. Românul a tras de patru ori și a fugit cu banii: ”15 de euro? Îmi trebuiau pentru a-mi plăti datoriile”, a declarat el polițiștilor.

Alessandro Coltri, antreprenor italian în vârstă de 48 de ani, a fost găsit mort în seara zilei de 25 septembrie, după ce dispăruse de mai bine de o zi. Fusese împușcat în cap cu patru focuri de pistol.

Ucigașul, un român de aceeași vârstă, Marius Lucian Haprian (foto), care lucra ca ”pizzaiolo”. Capturat sâmbătă de carabinieri și pus în fata probelor, românul și-a recunoscut faptele și a predat inclusiv pistolul, o Beretta calibrul 22 cu amortizor, pe care l-a îngropat pe un câmp.

Haprian a declarat că l-a făcut pe italian să creadă că are un ceas Rolex de mare valoare, pe care i l-ar fi vândut doar pentru 15.000 de euro. A stabilit o întâlnire cu el într-o parcare situață la un centru comercial, ”Meta”, din Fontanafredda, într-o poziție retrasă. Imediat cum s-au întâlnit, românul l-a împușcat în cap, cu patru focuri de armă, pistolul având amortizor, neatrăgând atenția nimănui.

”15000 de euro? Îmi trebuiau pentru a-mi plăti datoriile”, a declarat el în fața carabinierilor și a procurorului.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Cum au votat românii din Italia la Referendum. Diferența uriașă față de numărul de votanți de la parlamentare

Referendumul pentru familie, invalidat: prezenţa la vot – 20,41%, 91% au votat DA