in

VIDEO/ Violul de la Ostia: cei doi români prinşi în flagrant

Roma-  5 ianuarie 2012- Cei doi români acuzaţi de viol în grup comis marţi noapte asupra unei poloneze de 33 de ani au fost arestaţi în flagrant delict, de către o patrulă de poliţişti din Ostia.

Poliţiştii au fost alertaţi prin telefon de către un prieten al victimei, un imigrant ceh care locuia într-o baracă improvizată din pădurea de pini de la periferia capitalei. Trei maşini ale poliţiei au intervenit la scurt timp, iar agenţii au fost conduşi la baraca românilor de către prietenul victimei.

„Au fost prinşi în flagrant. Unul dintre cei doi o ţinea pe femeie de mâini şi de picioare, în timp ce altul o viola. În acest fel au abuzat ambii bărbaţi, în timp ce un al treilea stătea de pază la intrare. Când poliţiştii au ajuns la locul agresiunii, i-au găsit pe cei trei pe pat. Agresorii nici nu şi-au dat seama de venirea poliţiştilor, fiind prea concentraţi asupra victimei”- a declarat comandantul poliţiei din Ostia, Antonio Franco.

Potrivit anchetatorilor, cei doi agresori români, de 40 şi respectiv 47 de ani, au antecedente penale.

Victima a fost transportată la spitalul din localitate unde medicii i-au tratat numeroasele răni şi vânătăi pe tot corpul.

Citeşte şi:

Viol la Ostia, doi români după gratii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Viol la Ostia, doi români după gratii

Plăcintă cu ceapă