in

Românca Ramona Nerra, la “Vocea Germaniei”. VEZI cât de apreciată este de nemţi!

Românii Ramona Nerra şi Fănel Cornelius, precum şi cântăreaţa de origine română Jeannette Dalia Curta au fost selectaţi, iniţial, în competiţia “Vocea Germaniei”. Dintre aceştia, doar Ramona a reuşit să ajungă în etapa show-urilor live, care a debutat pe 5 ianuarie, la Pro7.

Ramona Nerra, în vârstă de 32 de ani, este originară din Craiova şi s-a stabilit în Germania în urmă cu 10 ani. A decis să emigreze pentru a-şi dezvolta cariera muzicală, iar despre show-ul “Vocea Germaniei” spune că a apropiat foarte mult Germania şi România: “Este un concurs care apropie două ţări. Este extraordinar!” Totuşi, nu vede reîntoarcere în ţară decât ca pe o vizită. “Trăim într-un secol în care poţi ajunge în două ore cu avionul unde vrei. De aceea, cred că voi reveni cu cea mai mare plăcere în România, dacă mi se va cere, pentru un concert, emisiuni ş.a.m.d. Însă, deoarece mi-am construit viaţa aici împreună cu familia, soţul şi gemenele mele, mă voi întoarce la noua mea casă – Germania”, a mărturisit Ramona Nerra.

Ramona Nerra a absolvit liceul în Craiova şi are studii în teatru şi film, absolvite în Bucureşti, iar în 2002 făcea furori împreună cu Nicoleta Luciu. “După ce am părăsit trupa Alize, pe care o aveam împreună cu Nicoleta Luciu, am plecat în Germania. Asta se întâmpla în 2002, luna iunie. Doream mai mult decât „o trupă de puştoaice”. La recomandarea cuiva, am ajuns în Köln, unde m-am şi stabilit. De atunci trăiesc în Germania, care mi-a devenit a doua casă. Sunt foarte bucuroasă, deoarece de vreo trei ani de zile locuieşte şi mama mea aici şi asta m-a ajutat şi mai mult să mă simt în Germania ca acasă”, a mărturisit cântăreaţa. În prezent, ea este cântăreaţă şi locuieşte în Dusseldorf. A fost convinsă să se înscrie în competiţia “Vocea Germaniei” de soţul ei. Se descrie ca fiind o fire deschisă, ambiţioasă şi încrezătoare. Pentru Ramona Nerra mai importanţi decât cariera sa muzicală sunt gemenii săi, în vârstă de 3 ani.

Olteanca s-a stabilit în Germania de 10 ani. Pentru ea, “Vocea Germaniei” reprezintă „o schimbare pozitivă”, care a consacrat-o pe scena artistică. Cu toate acestea la începutul spectacolului s-a temut foarte mult, întrucât nu ştia care va fi reacţia spectatorilor germani, însă acum se bucură să descopere că nu numai Germania are emoţii împreună cu ea, când este pe scenă, ci şi România. “Este un concurs care apropie două ţări. Este extraordinar!”, a spus cântăreaţa.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Româncă bătută, înjunghiată şi aruncată în râu

Brutarii italieni, din nou în alertă contra pâinii din România