in

Video: Ramona Bădescu, contestată de consiliera Leontina Ionescu

Ostilitatea faţă de Ramona Bădescu a fost declanşată de ultima sa apariţie publică la televizor, pe 2 decembrie, la Rai Due, în emisiunea “Pomeriggio sul Due”. Consiliera primarului Alemanno a intrat în platou acompaniată de Imnul naţional, în timp ce pe fundal era proiectată o imagine cu steagul României având, deasupra, o fotografie a Ramonei. Invitată de prezentatoarea Caterina Balivo să traducă versurile imnului, Ramona ezită. “Trezeşte-te, trezeşte-te române din somnul celui care vrea să se arunce”.

In faţa televizorului, pe 2 decembrie s-a aflat şi Leontina Ionescu, de 53 de ani, prima consilieră locală româncă aleasă în Italia, la Marcellina, care a revăzut de trei ori înregistrarea „Nu ştie nici măcar imnul ţării sale şi vrea să ne reprezinte cu forţa”, a protestat Leontina Ionescu, citată de publicaţia italiană.

O altă frază care a stârnit supărarea Leontinei este afirmaţia Ramonei Bădescu, referitoare la calităţile ei de ghicitoare: “ a spus că este o excelentă ghicitoare în cărţi, picioare şi zaţul de cafea- niciodată nu spui lucrurile astea la televizor, când pretinzi că îi reprezinţi pe români”.

Interpelată de jurnaliştii italieni, Ramona Bădescu se apără: “Eu când mă duc într-o emisiune Tv, spun cu mândrie că sunt româncă. Dar se găseşte mereu cineva care se plânge. Sunt consiliera primarului, spre exemplu. Gratis, scrieţi asta! In scurt timp voi instala o linie telefonică pentru români, cu o centralinistă bine informată”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

MILANO: Documentario „Noi, romeni nel Mondo”

Novara, o nouă filială a PDL