in

Bătrân italian îngrijit de o româncă, filmat cum o agresează pe femeie. «Giovanni, perchè fai questo???» VIDEO

O româncă din zona Bârladului a trăit în Italia o experiență cruntă, pe propria piele, la locul de muncă unde a fost trimisă să aibă grijă de un bătrân. Femeia a fost agresată sexual de Giovanni, în vârstă de 84 de ani, pe care a ajuns să-l îngrijească printr-o agentie de plasare de fortă de muncă din Italia.

”Badanta” româncă a reușit să îl filmeze și a trimis video către publicația Vremea Nouă din Bârlad. I-a rugat însă pe jurnaliști să îi protejeze datele personale, pentru că nu vrea să afle cei de acasă ce umilinte îndură.

„De multe ori asa sunt bătrânii, mai ales bărbatii în vârstă, singuri, care si-au pierdut mintile si fac tot felul de astfel de propuneri. Ne cred curve si ne jignesc, iar noi ne apărăm, îi mai reclamăm, dar de multe ori înghitim în sec si îi potolim cu ajutorul rudelor lor sau uneori chiar cu politia. Dar e trist că suntem nevoite uneori să suportăm asemenea umilinte.”, a declarat femeia.

„După câteva zile de când începusem să lucrez la bătrânul Giovanni, m-am trezit cu el că vine peste mine noaptea în camera mea si îmi cere să facem sex! Eu am rămas fără cuvinte, dar el era foarte insistent. Mi-am luat telefonul si am început să-l filmez, ca să am probe să le arăt rudelor lui ce face si mai ales celor de la agentie! Pentru că m-a jignit enorm! Am reactionat calm, îmi era frică de o eventuală criză din partea lui, l-am întrebat de ce face asta, iar el si-a dat jos pantalonii si a scos din chiloti …. organul, fluturându-l în fata mea si făcându-mă cu..ă. Mi-a zis că stie el că am fost cu bărbati si că de ce nu vreau cu el. L-am potolit, i-am zis să meargă să se culce, i-am spus frumos că eu am sot si copii, că nu pentru asta am venit, ci să am grijă de el, iar el mă tot ameninta că îi va spune femeii de la agentie că este nemultumit de mine. M-a certat întruna si m-a jignit! Vedeti ce umilinte suportăm, prin ce trebuie să trecem ca să aducem bani acasă familiei? V-am trimis acest video ca să înteleagă oamenii care spun că avem o viată bună, că e usor să fii badantă. Nu este! Deseori este umilitor. Dar am copii, am un sot care munceste si el cum poate în România, în cea mai săracă zonă din tară, iar cu ce trimit eu de aici ne-am făcut o casă, avem copiii de tinut la scoală. Dar asa ceva este greu si îti trebuie nervi tari ca să nu clachezi”, a mai spus ea.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Tragedie în familia unor români: o fetiță de doi ani a murit în Italia, lovită de mașina condusă chiar de mama sa

Copil împuşcat din greşeală de către poliţişti. Mama fetiţei vrea să îi dea în judecată: „Dacă îmi omorau copilul?”